11 thoughts on “Om hotte poseringer

  1. Sexet. Meget sexet. Kan godt se, hvad Ninjamand faldt for. Tror jeg vilindføre den posering som eneste posering, når jeg en dag tør lægge fuld figurbilleder op på bloggen…

  2. Haha – jamen tak så.Ørler ikke – tror bare jeg knurrer at han skal vente med at tage billeder til jeg flekser mine muskler og suger maven ind – sgu da ikke mens jeg gramser mig i skridtet! I øvrigt var det skidesjovt!Blogger nok om det, ved lejlighed. Er halvdød og træt nu

  3. Har også et foto af mig hvor jeg nærmest er ved at blive hældt i en tørdragt – dykning er ikke en charmerende sport; man spytter i sine dykkerbriller, pisser i dragten og det er meget, meget få der ser godt ud i neopren.Dykning i DK i september er dog faktisk ok – vandet er stadig lunt, algerne er oftes forsvundet og man kan være heldig at få lidt sol når man står på land og skifter tøj.Men ikke helt som hvor jeg er, hvor vandet stadig er 27 grader og man lidt endnu kan dykke i t-shirt og shorts.Håber han blev interesseret i sporten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *