Om irriterende måder at vågne på

Min top tre liste over irriterende måder jeg har prøvet at vågne på, ser sådan her ud:
3) dengang jeg vågnede ved at barn brækkede sig i mit øre
2) dengang jeg vågnede ved at barn, i søvne, tissede på sin baby-lillesøster og mig
1) dengang jeg boede på kollegie, og havde en pladsbesparende væghængt seng, og vågnede fra en drøm om at jeg havde sovet over mig til eksamen, satte mig brat op i sengen – og slog mig selv bevidstløs på loftet…

De sidste 4 dage, er jeg blevet vækket på samme måde hver dag – og sammenlagt tangerer det til en mulig plads på listen: hver morgen kl 06, kravler superbaby med sin tisvåde ble, henover mit hoved, tænder min sengelampe ned i mit ansigt, stikker sit snotklistrede hoved helt op i mit, og ser på mig med sit ene øje (det andet er for tiden lukket af klam øjesnot om morgenen), og så råber hun:”HEJ FAR!”, mens hun borer en finger hårdt op i mit næsebor…

Nu er der to dage til jeg starter på arbejde igen… Så er det vækkeuret der skal forestå vækningen – og selv om jeg er sentimental og følsom over barselsslut – så tror jeg egentlig jeg foretrækker det.
(men spørg mig om en uge, og jeg vil sikkert grådkvalt mindes de gode gamle dage, hvor den snottede pirat, bankede sin finger op i min næse og kaldte mig ved forkert navn!)

(Visited 123 times, 1 visits today)

8 thoughts on “Om irriterende måder at vågne på

  1. Min frk. Fantastisk ynder også at stikke to "kom-her" fingre op i sin fars næsebor og hive til, når hun synes han skal til at vågne. Undertegnede griner indtil hun får et hælspark lige i øjet…Runa fra Århus

  2. Det må vist være noget med alderen… Jeg har en unge der er en uge eller to ældre end Superbaby. Mine morgener ser nogenlunde sådan her ud: unge vågner mellem faren og mig. "Hej" "Faaar", hiver mig lidt i håret, kravler med sin tisvåde og lugtende ble over mit hoved, trykker på sengelampen (som ikke duer), siger "lampa", kigger ned på mig, hiver mig i håret – igen – og kravler derefter ned af sengen og ud i køkkenet hvor der er en trappe som aldrig har babylåge lukket om morgenen (den husker man sjovt nok ikke kl. 4 om natten), så moren spæner efter…Jeg tænker: – Mon det der med at vække moren med en tisvåd ble og "far" er noget der er specifikt for den alder de har lige nu????- hvorfor lige hovedet, hvad med at kravle over maven??- hvorfor er det far der skal siges hej til om morgenen, hvad med mig??? Får jeg kun bleen??Men hey – da jeg i morges vågnede af mig selv uden baby (som er taget til Århus med faren så jeg kan få ro til speciale) blev jeg alligevel lidt øv. Så savner man pludselig den tisvåde røv… (eller, jeg nød virkelig mit laaaange bad uden forstyrrelser)

  3. Åh, nu får jeg akut dårlig samvittighed. Det der med at barnet brækker sig i hovedet på (den influenzaramte) mor, har jeg også prøvet. Jeg var barnet.

  4. Det har ikke rigtigt noget med det at gøre, men kan du huske den historie om plastic dildoen i lufthavnen? Jeg har lige læst de pinlige historier i det nye Woman, og en af dem var copy-paste af den historie. Ved ikke om du selv er klar over det, og om det er dig selv der har sendt historien ind. Men tak for en dejlig uperfekt blog, som altid gør min dag lidt bedre 🙂

  5. hvor er det usselt! Det holder ingen steder at planke andres tekst! Go get' em superheltemor!Vil benytte samme anledning til at takke for en fantastisk blog. Sprang på toget i forgårs, og skal da lige love for at du fik mit humør til at stige adskillige grader. TAK

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *