Om at blive voksen – et mandagstip

Kloge Hulk – nu 5 år – vil her give gode råd til hvordan man bliver voksen og får et arbejde:
“først bliver man nyfødt af sin mor, og så er man bare noget med en måned, og ikke noget med år.
I starten er man måske skaldet, men jo større man bliver, jo mere år bliver man. Så bliver man 5 år og 6 år, og hver gang man har fødselsdag vokser man lidt. Når man er teenager får man bryster. Jeg vil ikke have store bryster – bare som min mormors, de er mellemagtige.
Når man skal flytte hjemmefra skal man finde et arbejde. Hvis man vil arbejde med at bygge huse, skal man lede efter mursten i jorden, og hakke i nogle træer, og skære dem i høje, flade skiver og sætte dem sammen, med lim eller søm eller elefantnsnot. Søm er faktisk meget bedst.
Hvis man skal være konditor er det bedst at lave sine egne opskrifter, så man kan prøve det og blive bedre og bedre. Lakrids smager godt med chokolade, og chokolade og vanille er også godt. Alt er faktisk godt med chokolade – også jordbær.
Man kan gå på konditorskole, hvis man synes det er svært. Jeg synes det er nemt, så jeg tror ikke jeg behøver det.
Mine venner vil gerne arbejde i mit konditori, men ikke min veninde Anna – hun skal være læge.
Hvis man skal være læge, skal man give nogle penge og købe lægearbejdet. Man kan også gå på skole, hvis man synes det er svært.
Men Anna har prøvet at være med sin mor på arbejde, og hun er tandlæge, så Anna ved jo næsten noget allerede.

(Visited 46 times, 1 visits today)

4 thoughts on “Om at blive voksen – et mandagstip

  1. Ahahahaha, så mange geniale guldkorn! Og hey – med en datter opvokset i dette årtusinde, allerede eksponeret for tusinder af modella-kroppe, så er I sgu lykkedes i opdragelse af god kropsopfattelse, hvis hun drømmer om mormors barm!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *