Om zebra-stribede champignons

Har lige forladt min frisør – nu 1000 kroner fattigere, og med hår i facon som en champignon, og farve som en zebra…
Ikke lige det look jeg gik efter.
Ville bare være gerne se smart ud, når jeg startede på job igen efter barsel – nu ligner jeg istedet mentalt forstyrret 55 årig husmor fra 80’erne.

Men det må der da også være nogen der finder hot? Håber det…

(Visited 33 times, 1 visits today)

4 thoughts on “Om zebra-stribede champignons

  1. Åh nej! Jeg hader fornemmelsen af fimset frisørhår. Jeg vil næsten hellere gå med røven bar end føle mig så nyklippet. Måske kan champignonen punkteres? Du ser sikkert stadig meget meget pæn ud!

  2. Det kræver SÅ meget et billede, det indlæg her!!! Hold nu op, hvor jeg griner – mest fordi, det ikke er mig denne gang 😉 Men jeg tror sgu nok, vi alle kender det: Man tror, at man har forklaret frisøren præcis, hvad man gerne vil have og ikke mindst har man selv en præcis forestilling om, hvordan det bliver. Og så ender man med zebra-stribet champignon frisure 😀 Eller som mig, der efter forrige frisør besøg, hvor jeg havde forklaret det SÅ godt og brugt RIGTIG mange penge, kommer hjem med en det mest kiksede hår. Manden prøver så at "trøste" og siger, at det da er meget pænt, men adspurgt hvem jeg ligner, hvis jeg lige tager lidt læbestift på, svarer han: "Gud ja,skat – du ligner sgu lidt Ulla Terkelsen" Total hot – NOT!

  3. Hold nu op! Du kan altså ikke blive ved med at lægge indlæg på bloggen, hvor vi som læsere bare SKRIGER efter et billede! For nogle dage siden var det enhjørningebabyen, så var det dig selv med myggestik og nu dig med nyt hår. Det ender med at vi ikke tror en hujende fis af hvad du prøver at bilde os ind!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *