Om at være en klam unge

Superbaby knaldede sin pande ind i en vippe på børnehavens legeplads i går, og fik en enorm lilla bule mellem øjnene, der lidt giver hende et enhjørninge-look.
Hun har ti myggestik på kinderne, der ligner et hardcore angreb af bumser.

I dag havde Carlsberg 170 års fødselsdag og gratis koncerter og anden underholdning i den anledning, så ninjaman og jeg, pakkede vores tre store piger, vores nabo og hendes unger og den bumsede enhjørning, og tog til Valby.

Den bumsede enhjørning suttede en kiks til grød i bussen, og brugte det til at style sit hår.
Det gjorde hende ikke mere appetitlig at se på. Selv med grundig serviet-afvaskning så hun fedtet ud.

Vel ankommet til koncert, fandt hun ud af, at hun kunne stikke en finger op i sit næsebor og vrikke med den, og derved frembringe spændende slubre-lyde med sit snot…

Det viste sig, at de fleste mennesker jeg kendte også var til koncert.
Mødte både tætte venner, og folk jeg ikke havde set længe – og især til de sidstnævnte smertede det lidt at præsenterlæsen lille fedtede freak, med hornet og bumserne, der sad i sin bæreslynge og spillede klistrede melodier på sin snottede næse.
Kønne storesøstre og lækker mand opvejede hende ikke helt, og jeg følte medlidende blikke.

Men jeg tænker hun bare lavede en Clark Kent, og spillede klam, så ingen kunne gætte hvor super hun er? Det må være det hun gjorde – ekstrem nuttethed må fortyndes ind imellem…

(Visited 46 times, 1 visits today)

5 thoughts on “Om at være en klam unge

  1. Fantastisk historie:) en fornøjelse at læse når man er tvunget ud af sengen kl 6 på en søndag og katten stolt fremviser død mus, da hun lukkes ind 6.05:) Go' søndag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *