Om geparder – et mandagstip

Dagens mandagstip leveres i dag af min niece, der gerne vil kaldes “Pippi”.
Hun er 4 tre-qwuart år gammel (jo, det udtales altså med q!)
Pippi vil gerne være dyrepasser en dag, for hun ved – med egne ord:”utroligt meget om dyr!”
Så her fortæller hun lidt nyttige tips, som man skal vide, hvis man vil være dyrepasser.
Pippi:” Hvis man vil være dyrepasser, skal man først gå på dyreskole og lære hvad dyrene hedder og hvad de spiser. Jeg ved nu meget allerede – især om geparder!
Geparder spiser faktisk ikke så meget kød. Det TROR man bare – i virkeligheden kan de bedst lide agurk… og asparges.
De er lynhurtige til at løbe, men det er jeg også selv.
Som dyrepasser skal man hjælpe geparderne med at bygge deres huler. Det gør man, ved at slå på nogle sten, med en pind.
Det er hårdt for geparderne hvis de får skoldkopper – for de skal også have plads til deres pletter!
Jeg ved også noget om bjørne. Jeg kan især godt lide når de står op, på bagbenene.
Hvis man ikke vil spises af en isbjørn, så skal man fange den når den er baby, og sørge for at den får masser af vand – vand, vand, vand. Så bliver den så rolig, at man kan ride til børnehave på den. Man kan også bare sælge den.”
Hulk – der også er 4 tre-qwuart år gammel, supplerer:” hvis man er dyrepasser og skal ind i isbjørneburet, så skal man aldrig drysse krydderier på sig selv, eller sige noget om hvor lækkert man smager. Det ville være dumt…”

Så, nu har I fået ekspertråd, hvis I også overvejer at blive dyrepasser!
(og det var endda bare et lillebitte udsnit af Pippis store viden om dyr – jeg fik også gode tips til hvordan man kender forskel på han og hun skildpadder(hunnerne har sløjfer på skjoldet til fest), og hørte lidt af hvert om flyvende hunde og giraffer. Det må i have til gode til en anden gang.
Hvad vil I have tips til på næste mandag?

(Visited 33 times, 1 visits today)

14 thoughts on “Om geparder – et mandagstip

  1. Skøn logik – specielt den med at det er dumt at sige noget til isbjørne om, hvor lækkert man smager. Jeg tror sgu, at jeg ville egne mig meget godt til at blive dyrepasser så 🙂

  2. Det kan være, at jeg skal droppe studierne og blive dyrepasser i stedet… Ellers vil jeg gerne have et godt råd til, hvordan man tager sig sammen til at skrive opgave og hvordan den bliver rigtig god!?

  3. Jeg ville være overordenlig taknemmelig for tips til hvordan man reparere sit loft!Til pigernes information er en del af mit loft faldet ned, så nu regner det ind når det regner.

  4. Jeg er med Albertesmor: hvordan får man et speciale til at skrive sig selv? Og så håber jeg at du får skrevet et indlæg med flere af de gode råd til at kende forskel på han og hun skildpadder. Hvem vidste at de der små hænder (poter?) kunne binde en fin sløjfe på skjoldet…

  5. Hvor er børn bare fantastiske!!!! Mine pigers farfar er fra Indien – efter en miniferie hos farfar kom følgende guldkorn fra hende. Far siger til Sara: nuij du skal i bad når du kommer hjem, du har SÅ sorte fødder! Sara: jamen far, det er da bare fordi jeg har været så meget sammen med farfar!!! 🙂

  6. Haha, at læse din blog redder altid min dag, men er ekstra vild med disse dyretips, og vil huske at holde øje med sløjfer på skjoldet næste gang jeg kommer i Zoo, og fortælle hvor grimt jeg smager når jeg går forbi bjørneburet!

  7. Åh – jeg vil gerne vide noget om, hvordan man pakker flyttekasser samtidig med, at man skal passe en baby på 5 måneder og en pige på 2,5 år. Mvh. Tine

  8. Jeg gad rigtig godt høre en ekspert om, hvordan man formår at få sin nystartede webshop op at køre meget hurtigt, så man kan sige sit job op, arbejde hjemmefra og have mere tid til at passe sine børn!!Mon nogle af de fantastiske girls har en knald-god idé til det??Tak for en fantastisk blog – kan stadig græde af grin over den med at gå på toilettet med baby 🙂

  9. Hold nu op, altså! Græder så snotten løber… af grin vel at mærke 😀 Tusind tak, fordi du (eller rettere pigerne og deres gode tips)lige gjorde min ellers ynkelige "ramt-af-feber-og-forlølelse-så-jeg-har-ondt-af-mig-selv-dag" ikke bare lidt, men meget sjovere. Tippet om, ikke at drysse krydderier ud over sig selv, samt at hjælpe geparderne med at lave huler, fik mig næsten til at tisse i bukserne *G* Og nu vi er ved det med dyr og fede udtalelser, har min skønne makrel på snart 6 år, altid kaldt det for en qwualerslange, for den qwualer jo folk, hvis man kommer for tæt på. Gotta love those kids!Kh Tina

  10. Det var godt, jeg læste det. Jeg synes ellers, jeg ville egne mig godt som dyrepasser, men jeg er virkelig dårlig til at løbe, og så kan jeg godt høre, jeg ikke egner mig til det job! 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *