Om alkohol – et mandagstip

Nogle læsere efterlyste mandagstip om alkohol, og 4 årige Hulk har meldt sig som ekspert:
Hulk, om alkohol:
Alkohol er sådan noget sprut, man bliver gakgak i hovedet af.
De voksne drikker det fordi de godt kan lide det – jeg ved ikke hvorfor.
Øl er rigtigt, rigtigt surt, synes jeg. Vin er også ret surt. Der er ikke noget sprut der smager godt.
Jeg så engang en fuld mand, der dinglede sådan når han gik. Han gik ligesom min lillesøster.
Jeg tror ikke min far og mor har været fulde, men min far kastede engang op i sofaen.
Når jeg bliver stor skal jeg ikke være fuld. Hvis mine venner er fulde, finder jeg bare nye venner.
Jeg skal bare drikke fanta og spise shawarma, og hvis nogen siger:” skal du have en øl?” siger jeg bare:”nej selvfølgelig ikke
!”

Nå, dagens mandagstip, fra en særdeles hellig 4 årig.
Håber det er brugbart – måske hvis i planlægger noget med at melde jer ind i religiøse sekter?
Egentlig var mandagstippet i dag en lille film, hvor Ninjaman foldede servietter, så de lignede vifter. Iført bar overkrop – jeg har en teori om at læring er MEGET nemmere, hvis det også er pænt at kigge på – men jeg kunne ikke uploade filmklippet, så nu må I nøjes med alkoholtip.
Er der andre emner I ønsker behandlet næste mandag?
———-
Efterlysning: kun 2 af drive-in-bio-vinderne har meldt tilbage. Kan sidste vinder lige sende mig en mail, inden i morgen, tirsdag – ellers trækker jeg ny vinder…

(Visited 256 times, 1 visits today)

18 thoughts on “Om alkohol – et mandagstip

  1. Når vi nu er inde på emnet, så vil vi da gerne høre om første gang du var fuld, hvis det er noget du kan huske og vil dele ud af? ;-)Men ellers et tip til hvordan man bedst kan spare penge sammen?

  2. Haha Kristine – kan garantere dig for at der ikke er nogen herhjemme der kan give tips om at spare penge!Og fuld har jeg ALDRIG været – hørte du ikke hvad den 4 Årige sagde, hva?

  3. Du gemmer lige det der indlæg til hun bliver teenager og begynder at drikke ik =DOG jeg vil gerne være den næste vinder af det der 🙂 Med en skole og 37 timers arbejde pr uge har kæresten og jeg brug for det =D

  4. Skulle vist have meldt mig ind i Hulks's hellige klub, jeg har tømmermænd på 2. Dagen og stadig gevaldig dårlig samvittighed over for den 2.a chauffør, der forsøgte at køre en tømmermændsramt Mig til hovedbanen, nåede heldigvis næsten ud inden, jeg måtte brække mig for Gud ved hvilken gang. Memo to self : lad være at drikke fisk af flasken, det ER bare en dum idé.

  5. Hulk ftw!Elsker også mandagstipsene, totalt yndlings!Vil gerne høre tips om hvordan man får et job, eller hvordan man får bliver superhelt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *