Om udskydelser

Hverdagen burde være startet i går – med indkøring i vuggestue af superbaby, og børnehave/SFO til de store.
Jeg skriver på et bogprojekt, med en deadline lige om lidt, så det burde passe mig godt – men mandag morgen skinnede solen, og jeg kunne ikke få mig selv til at aflevere dem – og kom til at ringe og sige de holdt en uges ferie mere…
Gav den gas med feriestemning – de havde hver besøg af en gæst, vi bagte kager og spiste is i haven, og efter aftensmaden, da gæsterne var hentede, kørte vi på Amager strand.
Og gik lidt på vandet.
Det ser sådan ud, ikke?
Kan godt mærke at det mere er et forsøg på at stoppe tiden, end et egentligt behov for at være sammen med børnene – ja det er da hyggeligt, men vi HAR lige haft 4 ugers ferie, og superbaby er særdeles klar til mere action, og faktisk en anelse irriterende at gå med hjemme, fordi hun keder sig, klatrer højt op, tømmer bogreoler eller forsøger at stikke af.
Men nu forsøger vi med en uges tidsstandsning.
Den sidste barsel, den sidste rest sommer for i år – nyder den bittersøde ekstraferie.
(men er ikke så dum at invitere tre gæster igen i dag, og være alene med 7 børn…)

(Visited 42 times, 1 visits today)

8 thoughts on “Om udskydelser

  1. Åh det lyder ellers dejligt med en uge ekstraferie. Hvad at invitere en ven til Superbaby? Svesken melder sig frivilligt (hun synes nemlig vugger sucks, selv om indkøringen gik rigtig godt, men det var selvf' før lukkeugerne)

  2. Ha ha ha 🙂 Det giver stensikkert ris til egen r.. og lyder i øvrigt som noget jeg kunne have fundet på – både det med at forsøge at stoppe tiden med at holde ungerne hjemme OG invitere en lille håndfuld ekstra legekammerater.I år endte jeg dog med at sende alle 4 unger afsted-afsted allerede i går, for PYHA! nu var det nok med den ferie.God fornøjelse med hele banden 🙂

  3. Lyder fantastisk og er en af fordelene ved at være selvstændig. De næste dage bliver solrige og med denne sommers knaphed på sol er det bare om at tage fat i dem og nyde dem..God ferieuge.

  4. Lea: jeg har altså også dårlig samvittighed – også over at udskyde det en uge, i stedet for bare at komme i gang, og finde ud af det måske ikke er så slemt som frygtet…;-)Mette:er ikke selvstændig – mere – men starter først job om 7 uger, så god tid til mine projekter

  5. Jeg tager hatten af for dig, vi tog kun en ekstra fridag i går, men idag blev begge unger sendt afsted i VS og BH. Nøj jeg nød stilheden…eller det gjorde jeg så ikke fordi der var håndværkere, men den stilhed der kommer når ens 4 årige ikke taler hele tiden.

  6. Er det ikke noget med, at du i forvejen er forfatter til en bog? Hvis den er ligeså hyggelig og sjov som din blog, kunne du så ikke være sød at fortælle mig hvad den hedder?? 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *