Om sætninger, man ikke regner med at skulle sige

For nogle år tilbage, holdt vi altid sommerferie sammen med de samme venner.
Her havde vi en morgentradition, hvor vi alle sagde en sætning, som vi vidste vi ikke ellers ville komme til at sige, fx:” hov, den budding hopper på hunden!” eller “jeg økser lige mormor!” Og så var vi helt ødelagte over hvor dejligt absurd det var, at kunne finde på morgenens mest syrede sætning.
(Jaja, man skulle nok have været der, for at finde det rigtigt sjovt, beklager…)

Men nu hvor vi har børn, siger vi absurde sætninger hele tiden – og mener dem.

Top 5 over sætninger, jeg aldrig troede jeg ville behøve sige, men alligevel har sagt den sidste uges tid:
1:”nej, du må ikke mase den frø”
2:”hun kaldte dig osteøre, ja – men du må ikke smide hendes tandbørste i toilettet som hævn”
3:”stop lige babyen, hun slikker på en støvle!”
4:” hvad er det lige i laver, med min bh som hat?”
5:”hvem har taget fotos af nogle bare balder, med min iPhone??”

(Visited 113 times, 1 visits today)

2 thoughts on “Om sætninger, man ikke regner med at skulle sige

  1. Hehehehe, sjove sætninger!Jeg hørte for fem minutter siden min mund sige meget bestemt. "Her i huset kaster vi ikke med smølfer" og lige da jeg havde sagt det, kom jeg til at tænke på, hvorfor vi egentlig ikke gør det. Tror nogen gange man skulle overveje at kaste lidt mere med smølfer 🙂

  2. " Nej, i må ikke tage billeder af hinandens bare numser i børnehaven!"WTF??????Det måtte jeg sige til min søn da han var 4 år, og så kom den Nintendo IKKE med i børnehaven mere!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *