Om flåter

Fik ikke blogget i går, gik en lang tur alene på stranden i blæsevejret, og mærkede hvordan alle ordene blev blæst ud af mit hoved, og gjorde plads til en dejlig ro.
Vi bytter hvert år hus med en jysk familie i sommerferien, og deres hus ligger på smukke Mols, med havudsigt.
Den første uge her har vi haft gæster med os, og selv om det er hyggeligt at have andre voksne at dele sin rødvin med og unger har leget godt med deres børn – så er der også meget mad der skal organiseres til 10 mennesker, meget larm, planlægning og oprydning.
Så i går var vi endelig bare os, og jeg nød roen og orkede ikke blogge.

Nu er min zen-tilstand delvis punkteret – først af telefonopkald om at kælderen i vores lille hus derhjemme står under en halv meter vand – så af flåttjeck.
Der er mange flåter i det høje græs her, og da de jo kan give borrelia hvis ikke de fjernes, skal vi lede efter dem hver dag.
Min vaklende zen-ro, post-oversvømmelsesopkald, blev således lige blæst helt væk, ved ninjaman der bukkede sig ned foran mig, og spurgte:”hva – er der nogen flåter her i mellemkødet?”

Oh yeah. Et syn der ætser øjenæblerne lidt, må jeg konstatere…

(Visited 44 times, 1 visits today)

11 thoughts on “Om flåter

  1. haha og jeg ulig Helle har glædt mig til at komme hjem så jeg kunne se billedet som så ikke er her, men jeg håbede lidt..Håber I nyder ferien og at ingenting har tager skade derhjemme når I kommer hjem igen.

  2. Hahaha:)En meget fornuftig mand du har. Det er vigtigt at blive grundigt tjekket, og visse steder kan man jo bare ikke selv tjekke 🙂

  3. He he – altså flåter kommer af hvis man putter rigeligt af fedtstof på.. SÅ du kunne godt udnytte situationen og få noget af det sex som Bieber skylder dig?

  4. "altså flåter kommer af hvis man putter rigeligt af fedtstof på.. " Hvis du putter fedtstof på brækker flåten sig inden i dig og så får du betændelse og alt muligt.. dum idé 😉

  5. Pingback: Om højt græs | Superheltemors bekendelser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *