Om ro, når man er på toilettet

Min sidste barselsdag er nu forbi, og nu brænder jeg bare et ordentligt vognlæs feriedage af. Ninjaman og pigerne har ferie frem til august også, og det er voldsomt hyggeligt at være så mange hjemme samtidigt.
Jeg sad i fredags og tænkte over at NU var det sidste dag alene med superbaby, og uh – jeg ville savne det – men så skulle jeg på toilettet, og da superbaby jo er en aktiv klatrer, kan jeg ikke efterlade hende alene, så hun kom med mig derud.
Mens jeg sad der, og foretog mig noget som de fleste mennesker helst gør alene, gik det op for mig hvad jeg så glædede mig mest til: at gå på lokum alene! Ja, mine kolleger kan være lidt specielle, men der er ingen af dem der insisterer på at skulle stå klods op af mig, mens jeg skider.
Jeg behøver heller ikke have en magtkamp, hvor jeg maser mine lår hårdt mod sædet, for at hindre at nogen maser en tandbørste under dem, og ned i kummen.
Jeg plejer ikke at måtte klamre mig til toiletbørsten, for at den ikke skal blive brugt som slagvåben.
Det er sjældent nødvendigt at forhindre nogen i at rulle hele toiletrullen ud, mens jeg sidder på tønden på arbejdet.
Det er ekstremt sjældent, at mine kolleger beslutter sig for at sympatiskide mens de krammer mine knæ, og det er vist aldrig sket at de har afsluttet seancen med at mase min hårbørste ned i toilettet.
Så jo – jeg kommer til at savne superbaby i hverdagene, men vil fra nu af i det mindste kunne have nogle mere afslappende toiletstunder.
Er sikker på at mine kolleger er er glade for, at det er den første fordel jeg kan se ved barselsslutning!
(men der er altså også andre ting jeg glæder mig til, bare rolig!)

(Visited 110 times, 1 visits today)

22 thoughts on “Om ro, når man er på toilettet

 1. åh gud, det har jeg da ikke tænkt på at man også skal tage superbabyer med på toilet, Men så er det jo godt din barsel begynder nu….Ja jeg er altså lige stået op. skift begynder ud med slutter, så skulle den være der.

 2. Ha, ha, haaaaa! Sad i går morges, på tønden med yngstebarn på skødet og funderede over om der var andre end mig, der var nødt til den slags. Tak!

 3. Haha, jeg er faktisk tit i tvivl om hvad jeg skal gøre i den situation, når jeg passer børn. Tit kan jeg jo heldigvis bare vente indtil forældrene kommer hjem, da jeg 'bare' er barnepige og derfor for det meste ikke er der længere end hvad man kan holde sig, hvis det er 🙂

 4. Man får også lov til at drikke kaffe uden at en kollega hele tiden prøver at tage koppen fra en og hælde det ned af mig og sig selv.Og for det meste siger de også hvad de vil i stedet for bare at ligge sig ned på gulvet og skrige.Kollegaer er undervurderede!

 5. Oh yes – I know!!!Har lige oplevet det her til aften, godt vi ikke er sarte herhjemme, her er intet hemmeligt på toiletter. Hvis man endelig har fået sneget sig ubemærket derud, så går der ikke længe, inden Skattepigen opdager det, og lynhurtig informere Manden om, at moar laver puha…You are not alone…

 6. Kristine: det er det værd ;-)Mette: youre not aloneTutti: præcis!Lone: oh yeah dem har jeg nu lidt af!;-)Helle: haha! "Hej, jeg hedder mor!"Xenia: ja det hjælper når de kan afleveres! Har du fået øreringe endnu?Sole: så rigtigt! Endnu en ting at glæde mig til!Stine: ja, ikke?Stop det dog: hahaha hvor funky, tusind tak!Fruen: så romantisk Info!!

 7. Åhh, Arvingen herhjemme er blevet 7 år. Og hun kommer STADIG rendende når man sniger sig på toilettet!Hvis man lukker/låser døren, så begynder hun bare at kævle om et eller andet som, efter MIN mening, godt kunne vente bare 5 minutter.Så ja, kollegaerne som ikke finder det nødvendigt at dele informationer mens man selv sidder på tønden er uvurderlige!

 8. Hahaha – min barsel/ferie slutter også 1/8 og skinken skal starte i vuggestue om 1 uge (!!) Jeg har dog været lidt beklemt ved at lade ham starte kun 9 mdr gammel, da han ikke kan kravle, sætte sig op mv. Kun en underlig møven, der ikke genere mine toiletbesøg ;-))Men tak for en god vinkel på, at det ikke altid er så skidt, at baby er lidt langsom ;-)))

 9. Ha ha ha – Skønt indlæg! Have been there, done that og SKØNT at høre, at jeg ikke er/var den eneste 😉 De dage er dog (for det meste) ovre, for jeg er NØDT til at have lidt fred engang imellem! Og det bliver så på toa. Uden børn! Og jeg låser døren! … Og nogle gange tager jeg endda min computer med. Og bliver der så længe, at det kan nå at blive til et helt lille blogindlæg!… nej ikke lige nu. Føj for søren da 😉

 10. Formegentligt begynder dine kolleger heller ikke at skylle toilettet ud mens du stadig sidder på det. Herhjemme er det lidt af en prøvelse at få lov at blive færdig uden at få skyllet rumpen.

 11. Haha…toilet historier er sjove. Især, når de handler om andre:) Og man godt ved, det samme sker for én selv. Har efterhånden delt mange intime stunder med ellers blufærdige veninder, pga. børnenes stigende separationsangst…

 12. tak for det et godt grine dejlig at vide jeg ikke er den eneste som har et barn som følge efter en på toilet og forstyrre en i mens

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *