Om hvordan det egentlig gik med det der sukkerfri…

Argh – blev lige spurgt herinde, hvordan sukkerfri-kuren egentlig gik… Det er ellers et emne jeg behændigt har undveget.
Jeg holdt den rent en uge, hvor jeg var seriøst sur, og ingen humor havde.
Så vejede jeg mig: havde taget et kilo på!
Havde åbenbart trøstespist baconfedt og margarinepakker i stedet for sukker…
Så holdt jeg den lidt slukøret en uge mere – faldt i med noget sorbet-is på en fridag med børn, og et par øller med en veninde – men sagde ellers pænt nej tak til sukker og alkohol.
I lørdags var vi ude at spise med venner, og jeg brød kuren med et brag.
Søndag havde jeg tømmermænd og fortjente jo lidt reparationssukker.
Mandag var jeg nervøs over forestående køreprøve. Så var det også ok.
Tirsdag var der jo både fødselsdag og kørekort at fejre, og jeg fejrede meget.
Onsdag startede jeg dagen med at æde resten af lagkagen, sammen med mellempigerne. De lovede ikke at sladre til deres far om det.
Nu er det torsdag. Jeg har fri med Hulk i dag, og hun har lagt en plan for dagen.
Den involverer jo en del “banilje-is” – men jeg KAN altså godt lade være med at spise det!
Tror jeg nok…

Har også gæster i aften. Til bål, mad, is og skumfiduser.
 Kan…godt…lade…isen…stå…der…også…

Sateme vildt som sådan noget sukker er vanedannende!
“Jeg hedder Superheltemor – og jeg er sukker-holiker”.

(Visited 45 times, 1 visits today)

11 thoughts on “Om hvordan det egentlig gik med det der sukkerfri…

  1. Må jeg godt melde mig ind i klubben? Jeg spiser også for meget sukker… og derfor tilsvarede tyk alle de forkerte steder. Mine supertynde svigerinde går tit på en 10 dages sukkerfri kur med svoger hvor de ikke spiser sukker. De erstatter det så med mandler og gulderosstænger. Jeg har mest af alt lyst til at sparke hende over skinnebenet og hun er endda verdens sødeste svigerinde.Så måske ( med frygt for skinnebensspark) skal du, som jeg, sætte dig lavere mål. Så som en uge uden sukker er ret fantastisk flot hvis du bare en brøkdel så afhængig som jeg. NU har du taget en sukkepausepause og kan derfor begynde en ny sej dag hvor du ikke spiser vaniljeis. EN DAG AF GANGEN sødeste superheltemor. 🙂

  2. Øv, det der lyder præcis ligesom mig. Jeg craver sukker, hele tiden!Men op på hesten igen, Superheltemor. Du behøver vel ikke gå kold tyrker, men måske bare skære ned på mængden?

  3. hæhæhæ her gik det også supergodt den første uge, sagde nej til vildt meget kage og den slags på arbejde. Men så fik jeg periode, og det ved alle jo er et frikort til rå mængder chokolade. Jeg har stadig chokolade liggende på et gemt og hemmelig lager her hjemme.Jeg hedder Fru Forstad og er sukkerholiker

  4. hmmm jeg ved ikke om jeg er sukker afhængig snarer afhænig af hyggen som hører med et glas vin eller en is sodavandsis er en rigtig god måde og stille sit behov på for de feder knap så meget som fløde is KRAM

  5. En ting jeg kan anbefale er crom med kanel. det tager ens sukkertrang. Jeg har ikke spist is og slik i en 3 ugers tid nu, og det er virkelig en rekord

  6. Nu er jeg så Nordeuropas største partykiller, men det er rigtig vigtigt at man undgår sukker helt i mere end 14 dage. Faktisk en måned…Det er noget med receptorerne i hjernen. Når de ikke får sukker, bliver de mere og mere følsomme for det – fordi de bare så gerne vil have noget. Efter 14 dage er de hypersensitive og hvis de får sukker på det tidspunkt, er effekten så stor at man bliver endnu mere afhængig end man var før. Mega nedtur, det er en forsker, der har fortalt mig det engangEn trøstekage, der kan anbefales er denne uden sukker og mel: http://www.emilysalomon.dk/?p=3228

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *