Om opmuntringsgave

Jeg troede ellers jeg var lidt ligeglad med det der køreprøve i dag, fordi jeg jo alligevel ikke regnede med at bestå.
Min krop var lidt af en anden mening, så da jeg lå i min seng i går, begyndte jeg at blive rigtigt nervøs…
Startede bare som lidt nervøs sitren i baghovedet – endte med at jeg lå og var helt stiv af skræk, og fortalte mig selv, at jeg jo ikke duede til noget som helst, var en sur mor og en fraværende kæreste, en kedelig blogger, en fattig idiot og helt sikkert elendig bilist.
Sådan lå jeg til kl 3 i nat, hvor superbaby vågnede med mavekneb. Det hjalp på humøret at trøste hende og jeg faldt i søvn.
Jeg bliver hentet af min Kørelærer om en halv time, så kan ikke nå det store fødselsdage-morgenmad eller gaveåbning(ved pigerne knoklede med at lave noget i går) – men jeg åbnede denne fantastiske gave, som jeg nogle venner har købt til mig i Barcelona: en diller-formet stegepande!
Nu er mit liv lige blevet 10% bedre, for sådan en manglede jeg totalt!
Det må være et godt tegn…

(Visited 172 times, 1 visits today)

22 thoughts on “Om opmuntringsgave

 1. Tillykke med fødselsdagen!Jeg har ingen anelse om, hvordan du er som bilist eller kæreste, men jeg ved, at du er en formidabel blogger. Håber, at resten af gaverne er lige så gode.

 2. Hjertelig tillykke med dagen, og pøj pøj med prøven, det skal nok gå, det er jeg sikker på, og gør det ikke, ja så prøver du jo bare igen. Jeg dumpede første gang, fordi jeg kørte lidt over en fortovskant i et højresving….kun en lille bitte smule, men som betjenten sagde " lille frøken, du kan jo godt se det ikke ville være så godt, hvis der havde stået en der, og fået sine fødder kørt over…" Hvortil jeg bare tænkte, hallo så kunne vedkommende vel bare have flyttet sig ? Men sådan var reglerne ikke…..Hav en fantastisk dag, glæder mig til at se billeder af det du laver på din nye stegepande, den er sej !

 3. Wauw for en fed gave! Jeg ville elske at sætte tænderne i en dillerformet pandekage! Tillykke med fødselsdagen kære superheltemor ! Jeg håber (og tror) at du kommer til at sparke røv til din køreprøve. Ha' en dejlig dag ! Jeg krydser alt hvad krydses kan og sender dig gode tanker. Hurra!

 4. Maria skulle der stå – det der andet (der lyder som om jeg selv synes jeg helt vildt nuttet og italiensk)var bare mig der skrev kodeordet det forkerte sted. HAHAHA. Nå, men held og lykke med køreprøven. hejhej.

 5. "En kedelig blogger"????? HAHAHAHA; you crazy woman – den titel kommer du aldrig i nærheden af!!!Og tillykke med fødselsdagen og muligheden for at sætte penispandekager på bordet – det er slet ikke dårligt!

 6. Tillykke tillykke. Og opmuntringsgaver er et hit!! Hos os får man god bedrings gaver. Man bliver jo ikke bare rask af sig selv… Og den køreprøve er overstået når du læser det her, og verden er en helt anden (nok lidt mere mobil). Og du er en mega sej blogger!! Nu med penispande…Hip hurra og tillykke!!S

 7. Tillykke tillykke – især med stegepanden. Den er jo fantastisk. Altså: man ved jo at man først lærer rigtigt at køre bil når man har fået kørekortet. Men altså det ville da være meget rart hvis du vidste hvad du lavede når du bakker…så du ikke kører ungerne over – jo. (og man kan sagtens starte en bil i 3. gear – det lugter bare lidt brændt)

 8. Stort tillykke med dagen, jeg håber at den bliver helt fantastisk, bestået køreprøve eller ej. Hvordan kan den blive andet, du er jo sammen med din skønne mand, fantastiske unger som har kreeret et eller andet til dig, sikkert ganske unyttigt, men lavet med kærlighed, og sidst men ikke mindst har du nu en diller-ægge-stegepande, og hvor mange har lige det, spørger jeg bare;-)

 9. Hurra og tillykke!Køreprøven går som den går – og hvis det ikke går idag, så går den måske næste gang :)Har I egentlig en bil? Og hvis ja, hvilken bil er så en superheltefamilie værdig?Eller måske er dillerstegepanden i virkeligheden kode for et tophemmeligt transportmiddel der i fremtiden kan bruges så det slet ikke er nødvendigt med det dér kørekort?

 10. Stort tillykke med fødselsdagen da! Og nu har du jo fået kortet så for sent med krydsede fingre herfra.- men sej stegepande der og kedelig blogger er du i hvert fald ikke!!!Hurra og kram og alt det der fra mig 🙂

 11. Tillykke med fødselsdagen :)Vil også ønske mig en dillerformet pande, det ville være super hittet at servere dillerpandekager til tøsebrunchen 😀

 12. Jeg er FLAD af grin!Det siger altså rigtig meget om dig, at dine venner kan stå i Barcelona, se en pikformet stegepande og så tænke på DIG!Du må altså være et sjovt bekendtskab – omend lidt af en pervert! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *