Om dildoer

Jeg er blevet bedt et par gange, om at uddybe historien, om dengang jeg blev taget med en dildo i lufthavnen.
Afslørede at det var sket – men ingen detaljer.
Den er vanvittigt pinlig, så jeg har lige skullet tage mig sammen.
Nå.
Da jeg var 17, rejste jeg med rygsæk rundt i Australien, i næsten et år.
Jeg havde arbejdet sammen med nogle engelske drenge, og også rejst med 3 af dem.
(En af dem kom senere til Danmark, og vi blev gift – og skilt – men det er en anden historie…)
Dagen inden jeg skulle flyve hjem, holdt 2 af mine gamle rejsekammerater en fest for mig i Sydney, og fik også støvet nogle andre fælles venner op, så vi endte med at være ret mange, og det blev ret vildt.
Jeg havde ry for at turde alting, og være lidt rå: er stadig ubesejret mester i langbøvsning, kan drikke langt flere øl end jeg ser ud til, og tør godt råbe “pik”.
Sådan var de engelske piger mine venner kendte ikke, så de var lidt duperede, men ville også gerne hyle mig ud af den, så de havde arrangeret nogle forskellige ting jeg skulle – bl.a lave noget standup comedy show, på en fyldt pub, drikke øl om en kap med en kæmpestor maori-fyr og noget med at røre ved klamme ting med bind for øjnene, og gætte hvad det var.
Jeg klarede mig ikke lige godt i det hele, men vandt alligevel en præmie: en gigantisk, hudfarvet kæmpe-dildo, komplet med et pikhoved på størrelse med en tennisbold, og store skumle vener ned af siden.
Den så ca sådan her ud – bare næsten lige så tyk som min arm:

Pikken blev brugt til at røre drinks med den aften, og var i det hele taget meget morsom at have med.
Dagen efter, var der ikke noget der var morsomt. Jeg havde de ondeste tømmermænd, og fik pakket min rygsæk i en fart.
Kæmpepikken røg først i kufferten, men så kom jeg til at tænke over at min mor måske ville pakke min rygsæk ud, og forældre og børn ikke vil se hinandens sexlegetøj eller høre detaljer om sexliv.
Så den røg i min håndbaggage. Smide den ud ville jeg ikke, godt nok var den så stor at jeg ikke satsede på den kunne bruges til øhm… det tænkte formål – men den havde da været sjov til festen i går, og så dyr ud. Så den skulle med hjem og feste.

Jeg mellemlandede i London.
Der havde lige været en bombetrussel, så tolderne var meget grundige.
Jeg stod der med min håndtaske, indeholdende et dameblad, en bog, en deodorant, en tandbørste – og en gigantisk pik.
Jeg vidste bare hvad de ville tænke om mig, når de så jeg bare havde pakket “det mest nødvendige” til en lang flyvetur….

Køen bag mig var rigtigt lang, og sød gammel dame bag mig prøvede ihærdigt at konversere mig om vejret og seværdighederne i Danmark.
Jeg var lidt kort for hovedet.

Det blev min tur.
Rødmende 20 årig britisk tolder stak hånden i tasken.
Så derned.
Tøvede.
Lukkede tasken.
Tøvede igen.
Åbnede tasken.
Trak gigantisk pik heeeeeele vejen op af tasken, holdt den mellem to fingre, og spurgte med skælvende røst:”er der batterier i denne her?”

Jeg tror jeg døde en lille smule af skam der…
Kæmpepikken kom med mig hjem, og var sidenhen skyld i et par pinlige episoder mere – men intet af denne kaliber.

(Visited 204 times, 1 visits today)

26 thoughts on “Om dildoer

 1. Hold kæft, hvor er du sej.Gad godt have drukket med dig i mine unge dage. Har du stadig pikken? Kunne være lidt gustent, hvis en af dine døtre kom med den en dag – se mor, den kan godt passe dukkens tøj!

 2. haha, jeg må første lige grine af Marias kommentar, og dernæst sige at du lige steg i sejheds grader her. Åh jeg har en lignende historie, og hvis den hører hjemme nogle steder, så er det jo nok her.Ok, jeg havde en gang en strap on, som jeg synes var lige sjov, især fordi det var den første af slagsen, så jeg tænkte, ok, jeg kunne da lige prøve at tage den på, og bare lige gå rundt med den. Så der stod jeg, med stiv pik og håret tilbage, og så bankede det på døren, det var maleren, som skulle male, og hvad gør man så…Jamen man skynder sig at tage sine bukser på ud over pikken, og prøver da man åbner døren, at se nogenlunde forsvarlig ud og prøve at gemme bule i bukserne. Han så lidt underlig på mig, men jeg ved nu ikke om han opdagede bulen. Men flovt, jo det var det og mine kinder må have været hele farveskalaen igennem.

 3. HahhahhhahahhahhahahhahahahhahahaaI Berlin har de samme kontante humor, jeg havde forkøbt mig i badesalt og havde for meget vægt med hjem, så fire kilo badesalt i håndbagagen. Tolderen var ikke imponeret, men heldigvis stod der jo Badesalz på pakkerne (pappet havde jeg smidt ud). Ak ja… ARE YOU ZHURE ZIZ IZ BADEZALZ?

 4. Superheltemor – hvis jeg køber filmrettighederne, vil du så helst spille dig selv i rollen som den unge pige på vej hjem fra Australien med en kæmpepik i tasken eller vil du hellere spille tolderen, der stikker hånden ned i den unge kvindes taske og får sit livs chok?Vi kunne også spørge Rowan Atkinson om han vil spille tolder 🙂

 5. Åh ja gode og sjove historier er altid at finde på din blog, derfor læser jeg altid med.Om pinlighed? Ja det må jeg nok sige nu er der et billede at en mega pik på min blog fordi jeg har dig på min blogliste.Er du klar over hvor mange ældre, pæne damer der kigger på min blog?!

 6. Hahaha åh det er altid så noget der sker for andre… og det var det så også den her gang 😛 Altså du er den anden 😉 Fantastisk historie at have med i bagagen…. høhø 😀

 7. Svarer bare hurtigt – er nærværende legepladsmor nemlig: argh tænkte ikke på at FOTO jo vises på jer der har mig på blogroll! Undskyld dagens dildo så… Kan ikke slette det her fra mobil, men sletter det i aften. Undskyld pinlighed på jeres blogrolls – slet mig ikke(-;

 8. Ha ha ha. Du har altså den morsomste blog. Hvis jeg vågner en morgen og kan mærke det er en dårlig dag, så klikker jeg ind på din blog – læser – griner højlydt – og får en god dag. (jamen s´føli læser jeg også bloggen, når jeg vågner på en go´ dag).

 9. Som ny læser på siden er det her jo et fantastisk indlæg, at starte med :o))) Det må godt nok have været først pinligt og siden hen mega sjov med den oplevelse 🙂

 10. Haha seriøst virkelig sjov historie 😀 Har tilmeldt mig som fastlæser, glæder mig til at læse meget mere på din blog :o) Håber du har lyst til det samme hos os??:o)-Bettinahttp://lifeloveandlooks.blogspot.com/

 11. Hahaha stakkels tolder! :DAltså det er da ikke mere end nogle uger siden at jeg havde efterladt en dildo på mit gulv (don't ask) og glemt alt om den. Lige indtil min søster pludselig råbte: AAARJ DER LIGGER EN DILDO PÅ GULVET!!! AAAAD!..hov!

 12. Du skal sgu da ikke slette den så den ikke er i blogroll. Det er jo for fanden derfor vi elsker dig. Og hvis noget kan lokke , så er det jo dildoer, du har jo fået nye faste læsere.

 13. Lidt pik fra eller til, det skader vel ikke…! Griner stadig. Kan fortælle en lignende historie med en veninde og noget glidecreme ved tolden i Heathrow og en videbegærlig tolder… For dælen da. Pikke ER bare sjove!

 14. Har lige været i London her i Pinsen… Kan hilse og sige, at de STADIG er ekstremt grundige når man tjekker ind..!?#% Nu er det jo sådan, at man af og til "lige griber det sidste" rundt om på hotelværelset og smider det i håndtasken på vej ud til lufthavnen…Ikke godt, SLET ikke godt… -SMILER-

 15. Nå, nu fik jeg ikke kommenteret ordentligt på jeres kommentarer – men altså: tak for rosende ord og for at i grinede!Og undskyld til jer der måtte leve en dag med en pik på deres blogroll, det bar lidt ubetænksomt…men syntes jo billedet måtte med, for at vise hvor skummel den var, pikken…I har de sjoveste kommentarer, og jeg elsker når i gider svare, tak!:-)

 16. HOOOLD da kaje for et godt grin 😉 hold op det må have været en kende pinligt! Gad godt vide hvad den arme tolder tænkte 😀

 17. Ha ha ha – Av min mave. Det er da verdens bedste dildo historie. HVis jeg havde været tolder, tror jeg bare jeg havde ladet som om, jeg ikke havde set den. Hold nu kæft det er sjovt:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *