Om selvpineri

Hvis det er forbigået nogens opmærksomhed – så er jeg på sukker/alkohol-afvænning, nu på tredjedagen.
Det er altså svært… Jeg har haft et eskalerende chokoladeskildpaddemisbrug, og det er ikke lige sådan at ryste af sig.
I dag har jeg mellempigerne hjemme fra børnehave.
Ikke fordi jeg er en supermor, men faktisk mest fordi jeg havde glemt at tage klapvognen ind fra haven da det regnede i går, og jeg orkede ikke slæbe superbaby i slyngen de 3 km frem og tilbage fra børnehaven. Gad heller ikke lige smøre madpakker…
Mellempigerne lagde ud med at tæve hinanden over et dumt skænderi om brugsretten til superbabys klodser, lige efter jeg havde ringet til børnehaven og meldt dem fri. Så var det for sent at fortryde.
Jeg kunne mærke, at det ville blive en laaaaaang dag, hvis den bare stod på fri leg til børn og computer til mor, så måtte mande mig op til at være kreativ med dem. Suk…
Så nu sidder vi her og bygger en kagebutik til playmobil-figurerne, ud af en kasse, nogle toiletruller og en masse cernit-ler.
Det er faktisk sjovt at lave ler-kager – men også det vildeste selvpineri, som ikke gør sukkertrangen mindre…
Mmmm… Den med appelsinstykker, den smager nok luftigt af flødeost og appelsin. Eller skal der mon hvid chokolade i? Mmmm… Savlesavle

(Visited 112 times, 1 visits today)

8 thoughts on “Om selvpineri

  1. Drop frugten – den er fyldt med sukker.. 🙂 Tag et stykke meget mørk chokolade (+70%) i stedet. Bare et par hurtige råd fra en der selv har droppet sukker..

  2. Hold kæft de er flotte! Jeg var i børnehavehumør sidste uge, og gav mig til at lave trylledej med mine to roomies – og jeg kan godt afsløre resulaterne var meget langt fra noget pænt. En spand respekt herfra.

  3. Hmm… det er farligt at surfe rundt på nettet… Nu er jeg sulten efter kage. Lidt skidt at blive når man er spærret inde med sygt barn og ikke har nogetsomhelst interessant i huset…Kunstige eller ej, jeres kager ser fantastisk indbydende ud….

  4. Hvis jeg havde været på den der sukkerafvænning, så havde jeg HELT sikkert ædt mindst 4 stykker af de her! Eller i hvert fald ville jeg nok dele sukker- og alkoholafvænningen op i to, så jeg i det mindste ku drikke mig en kæp i øret… Du får så meget respekt herfra!

  5. Har I selv laver appelsin-, kiwi, jordbær- og banan-skiverne? De er super, super fine!!! Tænk, at du gør sådan noget med dine børn – det havde krævet en uges forberedelse og to ugers efterfølgende ferie af mig! Du er en rigtig superheltemor 🙂

  6. anonym: de der små frugtskiver er faktisk sådan nogen man kan klistre på negle. søg på fimo nail art på fx trendsales, og køb dem i små stænger, du kan skære skiver af. de er ret billige, ca 5 kr for en lille stangkh superheltemor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *