Om det første år med superbaby

I aften, kl 23.35 er det et helt år siden Superbaby blev født.
Her lidt fotos – som jeg muligvis fjerner igen (er fjernet nu…)- der viser hvilket skønt kaos der hersker i sådan en stor børnefamilie, ½ time efter en hjemmefødsel. 
1.Børnene foreviger far med ny søster.                          
2. jordemoderen skriver papirer færdige, jeg er rastløs og går rundt i cirkler, mens jeg beundrer min lille helt nye baby
3. Lækkerbaby, morgenen efter
Jeg fatter seriøst ikke hvor den tid er blevet af – men det har været et dejligt år, og hun var en fantastisk nem nyfødt, en charmerende buttet halvårig, og en ekstremt hjælpsom 1 årig, der gerne hjælper med alt, lige fra opvaskemaskinetømning, til vasketøjssammenlægning og forspiring af grøntsager.
Og så kysser hun godt. eller ihvertfald vådt…
(Visited 25 times, 1 visits today)

14 thoughts on “Om det første år med superbaby

  1. Kæft en lækker unge – og ja unger I har lavet der!! Det er da helt vildt så kønne de er!! Stort tillykke med Superbaby altså 🙂 Jeg tuder altid lidt på den første fødselsdag, synes det er så vildt hvad der sker på det der allerførste år!- og tjek kjolerne på http://www.mwmwear.com – de er SÅ fede og sjove og meget meget vanedannende!

  2. Stort tillykke med 1 års dagen! Hun er meget smuk, men hun skal jo passe til sin familie, jeg indrømmer gerne at jeg synes ninjaman er hot. Måske han også får ekstra point på min konto, fordi han er til sovse burgeren.

  3. Tillykke med hende. Hvor er hun fin på nyfødts-billedet. Ser glat og pæn ud, nogle babyer ligner jo nærmest små aliens når de kommer ud, men hun er altså fin. Der sker meget på et år… vores rundede 9 mdr igår, hold da op som tiden flyver..

  4. Tak tak! Hun havde vist en god dag, med legepladstur og hygge hjemme i haven bagefter. Jeg synes bare tiden går for hurtigt… Hun er jo voldsomt kær.

  5. Stort tillykke med superbaby :)Hun er bare for lækker.Tak, for du lagde billederne ud, det er så helt specielt stemningsfyldt, den første tid. Jeg er glad for, jeg fik lov til at se hvordan superbabys første time har været for jer alle 🙂 Hvilket bare minder mig om, da jeg fødte vores første barn. Det er så fantastisk 🙂 Og hvem kan ikke lide en god tur down memorylane :)khAnna

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *