Om tilbagekaldelse af brok

Brokkede jeg mig over mine børn i morges? Det gjorde jeg vist – og tak for de mange søde kommentarer!- men jeg er færdig med at have ondt af mig selv nu.
Prøvligeogseherhva?
Gad ikke tage hjem og sidde og glo mellem de halvmalede vægge igen, og krea-Girl var også træt af bare at ligge ned og have mavekneb – så vi afleverede mellempiger i børnehave og tog ind mod byen for at købe sandaler, og endte i zoo.
Hvor ældstebarn og yngstebarn gik rundt sådan her, og så så nuttede ud, at jeg øjeblikkeligt glemte hvor hårdt jeg syntes det var i morges…

(Visited 75 times, 1 visits today)

4 thoughts on “Om tilbagekaldelse af brok

  1. Jeg synes børn har en fantastisk evne til at vide hvornår de skal vise sig fra deres absolut lækreste side.

  2. Skønt og positivt indlæg! Af og til skal det vi har at brokke os over kun lige ud af systemet, for at vi igen kan se objektivt på tingene. Og som superheltemor er det OGSÅ tilladt ;).Zoo er jo en skøn ting. Stod det udelukkende til min søn, var vi med garanti flyttet ind blandt alle dyrene for lææænge siden.Dejligt indlæg, tak for det superhelteblogger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *