Om brækskåls-humor

Krea-Girl blev sendt hjem fra skole-koloni i torsdags, med mavekneb og opkast. Hun har derfor ligget i sofaen lige siden, med en brækskål og en dyne, og hun har stadig ondt.
Superbaby er begejstret for at have sin yndlingssøster hjemme, og endnu mere begejstret over den spændende brækskål, som hun bruger til at opføre små shows med – hele weekenden har hun ladet som om hun spiste af brækskålen, ved at opføre en pantomime, hvor hun dyppede hånden ned i skålen, førte den op til sin mund og smaskede og slikkede sig om læberne. Krea-Girl fik kvalme af showet, men det stoppede ikke den lille skuespiller i at gentage forestillingen ca 1000 gange i weekenden.
Her i dag har hun så udvidet nummeret, med et trick hvor hun placerer sig selv oppe i skålen. Hvor hun ikke selv kan komme ud, derfor hun ser lidt desperat ud på billedet. To sekunder efter jeg havde pillet hende ud, sad hun der igen…
Men hendes syge søster er godt underholdt.
Krydser bare fingre for at hun ikke får brug for brækskålen, til dets rigtige formål!

(Visited 45 times, 1 visits today)

5 thoughts on “Om brækskåls-humor

  1. Ha ha, hun er sød!Her står den også på mavekneb og opkast (og diarré og feber)…dog ingen sjove skuespillere, for det er den bette der er syg. God bedring med krea-Girl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *