Om kussetryk

Fed overskrift, ikke?
Femø-lejren har 40 års jubilæum og holder stor fest i huset i magstræde i morgen fra kl 14-03. Kun adgang for kvinder.
Programmet lyder underholdende, med musik, litteraturoplæsninger og workshops.
Den workshop jeg bed mest mærke i, var den hvor man kan lave kartoffeltryk – med sin egen kusse
som kartoffel…
Det er seriøst en sjov ide – gad vide hvor glad Ninjaman ville blive for at få sådan et festligt tryk i ramme til fars dag? Nej?
Nå, jeg skal noget andet, men har nu givet ideen videre. God fest til jer der tager der ind – og god trykning til jer der bliver hjemme og laver kussetryk selv.
Man kunne sikkert også trykke flotte mønstre på fx grillhandsker og forklæder, hvis det er det man er til?

(Visited 708 times, 1 visits today)

9 thoughts on “Om kussetryk

  1. Aijh, som om kussomaten ikke var slem nok. Det her må jo være kussomaten unplugged. Jeg skal heldigvis også noget andet.

  2. Hvad det nok startede som en sjov indskydelse for at bevise sin frimodighed, ganske givet med noget alkohol indblandet, er nu blevet et kendetegn og varemærke for femø lejre og øv hvor er det synd.For det breder sig til andre Ø lejre, ikke kussetryk 😉 men fordommene om at de (måske) bliver lavet, fordomme af folk der aldrig har været på Ølejr og mærket stemningen og alle de søde mennesker og freden og den fantastiske mad og de 1000vis andre positive ting, første jeg fik at vide da jeg sidste år erklærede jeg ville på ølejr var "Er du da lebbe" og ikke et ondt ord om at være til kvinder, jeg er blot ikke til piger seksuelt, ej er jeg heller til kussetryk.Andet jeg blev kaldt var "urte-kusse"Tredje konstatering var "Ajjj alle er helt sikkert nøgne hele tiden"Og nej de er ej.Og Øv, for Ølejr er bare så fantastisk, surt det også kan skabe sådan negativ klang.Måske er det fordi ølejr også er en slags setback i tiden. Til hvor tanker og handlinger ikke var så bundet af tiden i dag, og det kan så ses i nogen lejre hvor der er gået sport i at forundre og forarge.Ja ja negativ omtale er bedre end ingen omtale, eller??Kan bare sige, jeg godt nok glæder mig for vildt til jeg med alle fire børn skal på ølejr igen i år, og jeg sværger jeg laver ikke nogen kusse tryk, hverken der eller her hjemme. Kram og tanker fra mig.

  3. Kussetryk ftw! Jeg endte med at bakke ud, da jeg fik chancen på Body&Soul ugen sidste år. Men der var mange modige kvinder og konceptet er kanon!:)

  4. Altså lige meget hvad så vil den jo aldrig komme til at ligne sig selv, jeg forestiller mig at man kommer til at tvære den ud?Det må jeg lige prøve, sådan helt for mig selv, bare for at se hvordan det er. Hvis det går godt, så har jeg da en give away der garanteret ikke er nogen der vil vinde :-d

  5. Kussetryk??? Se, DET ku' få mig til at rejse tværs over landet! Øjøjøj, det er virkelig mærkeligt! Og jeg elsker at forestille mig, hvordan det egentlig blev foreslået da de brainstormede på festen…Batik? Hårfletning? Guitarworkshop? Naaaaarhaj, vi skal da lave kussetryk!!! DET ER DA DET VI SKAL!!!

  6. Jeg har aldrig selv trykket kusse (jeg har endnu ikke kunnet overskue svineriet og slet ikke på en pløjemark uden lettilgængelige badefaciliteter), men jeg har set de færdige tryk, og de er altså pænt seje.Jeg planlægger – den dag jeg omsider går i trykken – at lave dækkeservietter til 16 personer. Mindst!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *