Om planlagt kærlighed

Hentede mine mellempiger i børnehaven, og frk fantastisk udpegede en lille karseklippet dreng, og proklamerede:”ham der hedder Andreas, og han er min nye kæreste!”
Hun har ikke før gjort det i det der med at have kærester – da chistoffer for et par år siden spurgte hende om de skulle være kærester, sagde hun:”nej!! Men du kan få min lillesøster!” og da han er en lydig dreng – og Hulk kan virke meget farlig når hun bliver vred – har de to været kærester lige siden. Hulk har valgt det hus de skal bo i (det gule på hjørnet) og hvad han skal lave(han skal være medhjælper i hendes bagerbutik). Så jeg forstår godt ham Christoffer ikke tør bakke ud…
Nå, men frk fantastisk har ikke før talt om drenge, så jeg må have set lidt forbløffet ud, for hun skyndte sig at sige:”bare rolig, vi skal ikke giftes!”
Jeg begyndte at sige noget om at det nok også var lidt tidligt at binde sig op på, når man kun er 6 år, men blev afbrudt af lille karseklippede Andreas der supplerede:”ja jeg vil gerne være kærester, fordi hun er pæn og kan klatre i træer – men når jeg gifter mig, skal det være med en dreng, for så kan vi dele legetøj!”
Frk fantastisk strålede stolt over komplimenterne, og lod ikke til at være generet af at hendes kæreste planlagde homo-bryllup.
Dejligt med så tolerante sind…

(Visited 74 times, 1 visits today)

17 thoughts on “Om planlagt kærlighed

  1. Det er altså også bare meget smartere på den måde… Min niece havde på et tidspunkt fire kærester, men da vi spurgte hende, om drengene godt vidste det, svarede hun nej, for de ville ikke være kærester med hende. Men derfor kunne hun jo godt være kærester med dem!

  2. Hvor er det en sød historie.Har selv en datter (næste 5 år) som har en kærste, men han vil ikke kysse (heldigvis tænker moren), men det er der ingen af drengene der vil. Der er også nogle af de andre piger der har flere kærster.

  3. Hvor er det altså perfekt, skønt med ung kærlighed. :DMin datter på 5 år har også en kæreste, han nægter også at kysse og kan blive ret så sur på hende (en af de vilde drenge) men hun lader sig ikke afskrække, så nu har han lært hende mgp vinder sangen og inviteret hende med op i svend svingarm, og ønsker at få sin kommende søster opkaldt efter hende. Det så alvorligt at drengens mor har spurgt mig om de må tage hende med i bonbon land én dag. Suk suk. Smelte smelte.

  4. Hahaha – griner så tårerne sprøjter! Virkelig sjovt skrevet. Tror vist der er et humor-match her. Du har fået en ny læser… Tak for grinet! Hilsner Anette

  5. Åhh ja, børn er skønne og de ser på livet med så ukomplicerede øjne :)Min datter (7 år) har haft den samme kæreste siden de mødte hinanden i børnehaven.De er så sammentømret at de har planlagt en fremtid i USA sammen, har brugt weekender på at overnatte hos hinanden og været på tur med hans forældre.Desværre har drengens far fået arbejde i Quatar, så de er flyttet derned. Vi overvejer at tage derned på ferie en uges tid, da børnene savner hinanden meget.

  6. Min kusine og hendes veninder yndede at bytte kærester i børnehaven lidt ala "Hvis du får Mikkel, så vil jeg gerne have Daniel" – og lydige som drengene var, fandt de sig selvfølgelig i at blive byttet..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *