Om savn

Jeg har været på weekend med mine kolleger, fra fredag morgen til søndag eftermiddag, for at planlægge en masse i forhold til nye omstruktureringer osv. Både spændende og hyggeligt.
Jeg havde jo superbaby med, fordi jeg stadig officielt er på barsel og hun bliver ammet, og hun nød i særdeleshed det der med at der nu var hele 13 voksne man kunne bede om at blive båret af – i stedet for at dele to voksne med 3 andre børn. Hun har fået en massiv dosis underholdning og kys denne weekend – men ikke så begejstrede som dem hendes to yngste storesøstre overøste hende med, da vi kom hjem i går – de var helt vilde af jubel og lånte hende med ud til fortovet,(men inde i vores have) hvor de havde lavet en butik der solgte legetøj og blomster.
Den butik fik den pilfingrede baby hurtigt pillet fra hinanden og populariteten dalede voldsomt.
Så jeg tilbød at tage hende ind igen, men de ville godt beholde hende lidt endnu. Da de kom ind igen, var det med smørede grin – men først da klatreeksperten superbaby-grabsehånd klatrede op i vindueskarmen, for at danse zorba(eller noget der minder om), gik det op for mig hvorfor: et prismærke med et (spejlvendt) 1-tal på hendes mås.
De havde taget konsekvensen af hendes hærgen og sat hende til salg – til en rimelig pris…
Nå, godt de ikke fik hende solgt – og det endte de heldigvis også selv med at synes, da hun under middagen rullede det tunge charmeskyts, med klappen, “Hej!”, vinken, smilen og uddeling af våde kys….

(Visited 65 times, 1 visits today)

5 thoughts on “Om savn

  1. Der er nu intet som søskende kærlighed. Her til morgen fik min ældste min yngste til at holde fast i et stykke snor, for derefter at proklamere at han havde fanget en løve, alt imens han prøvede at trække afsted med lillebror.

  2. Fuck jeg havde købt hende med det samme!! Shit hun er lækker – da det smukkeste lille pigebarn!!- og søskendekærlighed varmer da bare. Storebror proklamerede i går "altså mor, selv når Mikas er skide sur over bitte små ting og råber og hyler og faktisk er vildt træls (ja ja – vi bor i Århus jo) – så elsker jeg ham helt op til solskinnet alligevel"

  3. Hej,Jeg er ny loeser paa din blog (har loest det hele paa 2 dage) syntes det er rigtig sjovt og super super godt skrevet…jeg bor i Frankrig saa derfor mangler jeg lidt bogstaver TAK

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *