Om bobles – vind en hval i træ-look!

Hold da op – to giveaways på en uge!
Men præmierne jeg fik tilbudt at give jer, var bare så fede, at jeg blev nødt til at sige ja… Kast nu ikke op over alle de giveaways, lover at skrive noget “rigtigt” også.
I kan vinde en hel hval her, hvis ikke i vinder Maren og Annamette!
En bobles-hval i trælook – jeg synes den er superfunky!

Bobles skriver:

bObles lancere nu de kendte tumledyr i en helt nyt lækker træ-look.
Formerne er runde og organiske, og figurerne er de kendte geometri­ske fortolkninger af en elefant, en fisk, en løve og en hval, men med den nye linje i imiteret træ med detaljer i gråt, børstet skum er dørene åbnet til et nyt publikum af designentusiaster. Farven er ny, men materialet det samme bløde EVA skum, som går igen i alle tumlemøblerne.
Vi håber du vil tage godt i mod vores nye venner, de kan findes i butikkerne fra mandag d. 9 maj

Det eneste I behøver gøre for at deltage i lodtrækningen om den fede hval, er at skrive en lille kommentar, om hvilket bobles dyr i bedst kan lide.
Så trækker jeg lod på Onsdag d. 18-5

(Visited 183 times, 1 visits today)

197 thoughts on “Om bobles – vind en hval i træ-look!

 1. Nej hvor ville jeg elske at vinde den. Jeg kan aller bedst lide elefanten, men den fik Trunten i dåbsgave. Så nummer to er altså hvalen, synes den er nuttet.

 2. Det er simpelthen det cooleste legetøj ever!!! Og løven – den ville være så sej! For løver er farlige og brøler – faktisk ligner løver lidt ungerne herhjemme…Og den nye farve er simpelthen så superfunky!!!

 3. WOW sådan en vil jeg gerne vinde. Jeg kan bedst lidte elefanten, for jeg er helt sikker på, at min datter ville kunne få TIMER til at gå med at lege med sådan en. Men hvalen har jo samme vippe-effekt, så den ville med garanti også hitte!

 4. Fantastisk give-away. Og fantastisk med bObles i trælook. Ville elske at vinde en til Kamæleonen i maven og er faktisk så småt gået på udkig. Elefanten fik Øglen i dåbsgave, og den bliver knuselsket og brugt hver dag. Så mine yndlings-bObles til lillebror efter elefanten må være krokodille eller hval…

 5. Ih, den vil jeg super gerne vinde! Den ville være perfekt herhjemme, tror både den store og den lille ville kunne få glæde af den :-DEgentlig kan jeg bedst lide elefanten, men en hvalen er godt nok også fed 😉

 6. Jeg synes krokodillen er den fineste, men er sikker på at hvalen med sine bløde former vil være et hit:)

 7. Neii hvor er den bare fin. Den ville da også passe godt ind på dine pigers kommende "skovværelse". Tak for en super blog. Jeg elsker at læse med.

 8. Jeg har altid været mest til elefanten, der er noget trygt og velkendt over dens runde form. Sikkert noget fra min barndom som en psykolog ville få timer til at gå med.Men nu sidder jeg og kigger på hvalen, som jeg måske godt kunne synes ligner en fugl uden vinger, og tænker at det er altså en virkelig rar form. Og hvis den flyttede herhjem, skulle den bo i stuen, fordi den ligner en vi allesammen gerne vil passe på.Katrine

 9. Uhhh….den er fin! Kan faktisk bedst li' hvalen og er sikker på at min søn vil synes at den er et hit! Har aldrig prøvet at vinde noget, så krydser fingre for at jeg måske er heldig denne gang.

 10. Er helt vild med hvalen, synes den har en helt fantastisk flot form. Den ville være så fin inde på Hans værelse og i stuen….

 11. Herhjemme ELSKER vi elefanten – den er skøn… 🙂 Hvalen har et super cool design, og den vil helt sikkert være en skøn motorisk udfordring for junior:-)Og jeg kaster bestemt ikke op over give-aways… Love it….

 12. Wow sådan én ville mine døtre elske, favoritten herhjemme er elefanten, mange funktioner…Men det kan jeg da se at hvalen også har. Sej ny farve dér…Kh. Mette N

 13. Elefanten har indtil nu været favoritten, men det kan da godt være at hvalen kommer til at overtage 1. pladsen….Kh. Dorrit

 14. Hjemme hos os har slangen været et hit længe – især da guldklumpen lige havde lært at kravle og syntes, at det var en fest at kravle gennem:0) Næste udfordring må være at lære at vippe på hvalen!Trine

 15. Det er på ønskelisten med ET ELLER ANDET fra bObles – og jeg synes da hvalen er for sej! Vi kunne godt bruge sådan en tumle-hval til vores Lille Orm. Så kunne hun måske rette fokus lidt mod den istedet for mors fiiine indretnings-blade…

 16. Jeg kan faktisk bedst lide hvalen – no shit. Men hvis de lavede en giraf en dag, ville den store være i den syvende himmel; hun er besat af giraffer!MvhMette

 17. Og så okay, så smider jeg også lige en kommentar om yndlings-bOblen ;o) Vi har kun kyllingen herhjemme, som faktisk er lidt kedelig – er klart mest til farlige krokodille eller hvalen, for den virker nu virkelig rar og god og sjov.

 18. Hvor er de fine alle sammen – den lille vilde ville elske dem alle – men stemmer på hvalen bare fordi…

 19. Elefanten og Krokodillen er mine favoritter – men en hval ville også være mere end velkommen i vores hjem 🙂

 20. Jeg kan bedst lide elefanten! Men jeg vil helt vildt gerne vinde den der hval… samler sammen til jeg skal have børn på et tidspunkt 😉

 21. Jeg kan bedst lide hvalen. Hvaler er mit yndlingsdyr fordi min far altid fortalte mig da jeg var barn at en blåhval var lige så lang som vores hus. Så for mig er haler flydende huse eller dyr der bærer deres hus med sig.Mvh Tina

 22. Nøøøøøøj, sådan en sag vil jeg gerne vinde!!! Jeg er vild med hvalen og elefanten… minder lidt om mig selv, når jeg ligger på gulvet!

 23. Øih, jeg er SÅ vild med det nye træ-look. Hvis ikke jeg vinder her, bliver det en bObles elefant der kommer ind af døren her, for den er jeg ret vild med – men hvalen her er altså også skøn!

 24. Puha, der er mange, der gerne vil vinde den, så det virker næsten omsonst at smide "et lod" i, men jeg giver det skisme et forsøg alligevel og håber på, at når jeg fortæller, at hvalens "vippen" ville være rigtig god for min handicappede datters vestibulær sans, så giver det god mening, at jeg smed det der lod i og udleverede et lille stykke af noget, som jeg stadig synes, det kan være ret svært at fortælle verden om.

 25. Uhhh, du har da bare de rigtige connections – og hold nu op med at undskylde give aways! Nej nej, forær ikke en af os noget virkelig fedt – ej, lad nu være…Jeg er pjattet med hele dyreflokken, men er nok allermest pjattet med elefanten…eller løven…

 26. Jeg kan bedst lide hvalen – hvis jeg kunne, ville jeg gynge på den, men jeg er højgravid, går under navnet "tykke dyr" herhjemme og ville aldrig komme ned af den igen..men ville elske at vinde den til babyen i min mave 🙂

 27. vi elsker krokodillen her. Først var den god at kravle på, så god at gå på, og nu, hvor hun er 1½, er det sjoveste at, sætte den for enden af madrassen og bruge den til udspring.Men hvalen vil helt sikkert også være et hit!

 28. Jeg kan bedst lide elefanten … tror jeg nok … eller krokodillen … nej det må blive elefanten !Mon ikke mormor ville blive populær hvis hun vandt sådan en hval til drengene, det tror jeg nok hun ville !!

 29. Jeg kendte ikke så meget til bObles før denne give away, men nu har jeg jo researchet lidt og synes at det er fedt at de har så mange funktioner.Hvis jeg ikke vinder her, så tror jeg da at vi er nødt at prøve at spare sammen til sådan en sag til Junior, der gerne skulle dukke op om en 8 ugers tid 😀 Favoritterne er hvalen og elefanten.

 30. Ville normalt råbe elefant, men efter at have set denne fantastiske udgave, må det bare blive HVAL.

 31. Hvor er det cool med de konkurrencer, vinder aldrig noget, men skulle jeg engang selv smide penge efter en boble figur var det klart krokodillen, besøgte engang en sød pige der havde en og mine børn var så glade for den.Og indtil det sker bruger vi hjemmelavede "figurer" og kasser af mælke kartoner. :biggrin:

 32. Åh, de er så fede i det nye look. Og ville "dø" for at vinde den fine hval, som jeg synes er den mest fantastiske. Den har så mange dejlige muligheder. Træk mig træk mig ;o)

 33. Uha, elsker klart mest elefanten og hvalen. Er vild med de bløde, runde former… Jeg er også 4-børns mor, så bobles står højt på ønskesedlen-:)

 34. Jeg kan godt li ormen. Men ville også blive glad for hvalen. Eller det ville min lille nevø helt sikkert. Jeg krydser fingre!

 35. Jeg synes hvalen er herre sød. Den ville passe godt til min lille datter og vores (langtomlænge) nyslebet trægulve <3

 36. Jeg vil også gerne være med i båden om hvalen! Den er så fin så fin, og eftersom datteren siger gyng-gang hver gang hun har mulighed for det, vil det være en særligt god gave til hende 🙂

 37. Jeg har desværre ikke selv børn (endnu), men jeg ved, at kærestens lille nevø på knap 1½ år er helt vild med gyngehesten. Han kan skrige af grin over den, det er fantastisk! Han er en skøn lille knægt med masser af krudt bagi, så hvis jeg vandt hvalen, ville den klart ryge videre til ham – det fortjener han!

 38. Mine drenge er vilde med deres boBles fisk, som de kalder rundballer (deres morfar er landmand). De er med til næsten alt, hvad de leger som rekvisit, byggemateriale, gymnastikredskab, stol, bord, stige og alt hvad man ellers kan forestille sig. Men skal man ønske sig en, som ikke allerede findes på martriklen må det klart være hvalen. Den er sød. Måske den kan bruges som båd?/Lene

 39. Venter mit første barn, og her står hvalen allerede på ønskesedlen 🙂 (og ellers så er elefanten bare så sød og fin!)

 40. Elsker bare de bobles dyr, og favoritten indtil nu må være elefanten. Men min lille søn vil blive ovenud lykkelig for hvalen.Tak for en dejlig blog.Hilsner Lene

 41. Min yndling er elefanten, men hvalen er også rigtig fin, og jeg ville ELSKE at give den til min søsters tvillinger (for jeg ved at de også ville elske den). Hip hurra for bobles – selvom de gerne må koste lidt (læs: meget) mindre i virkeligheden.

 42. Jeg tror bedst jeg kan lide hvalen, selvom jeg syntes den minder mere om en lille fugl – pip pip.Har to gode veninder, der meget snart føde, så en lille hvalfugl ville være en perfekt gave (til en af dem – den anden kunne muligvis få Maren og Annemette)

 43. Eii – sgu da den fedeste præmie!! Elefanten har altid været favoritten her, men kan også rigtig rigtig godt lide hvalen. Og så synes jeg bare de sku få lavet en rigtig sej giraf :-)- shit jeg krydser fingre da!!

 44. den hval er bare så fin, vi ønskede os den i dåbsgave men fik den ikke, så den kunne vi rigtig godt tænke os at vinde :)og tak for din fantastiske bolg 🙂

 45. åhhh hvad – den er da mægtig fed den hval… (men det må hvaler vel godt være)Den ville passe os så fint til mine drenge – vi flytter nemli fra færøerne til danmark om 2-3 uger og der er der ikke så mange hvaler i farvandet! (ps i vores familie spiser vi ikke hval)

 46. Krokodillen ingen tvivl der, da der bare er så meget leg i den både som trappe og vippe og alt mulig andet…Tina Olsen

 47. Jeg sidder på fisken hver aften ved siden af min datters seng, når hun skal sove. Forinden jeg sætter mig har hun brugt den som "springbræt" til at komme i seng. Det var også den første ting hun rejste sig ved, da hun var helt lille, så det er den bObles ting, vi har, der er flest minder ved og derfor nok min yndlings. Jeg bruger den også som skammel indimellem, det er da meget smart. Vh. Mette H.

 48. Det virker megaplat at sige, at hvalen er favorit, når nu det er den, jeg vil vinde – men det er altså rigtigt. Den ser bare mest tumlevenlig ud!

 49. Jeg kan bedst lide hvalen – for jeg har ikke set de andre;-) Når man er ung og på SU er der desværre ikke luft i økonomien til at købe sådan nogle lækre ting – selv om datteren uden tvivl ville elske sådan en, og fortjener det.Jeg er anonym, da jeg ikke har nogen blog eller g-mail, men jeg sender gerne kontaktoplysninger hvis jeg vinder. Kh Sara

 50. Det er da fuldstændig umuligt at vælge et yndlingsdyr. 🙂 Faktisk drømmer jeg om at have en hel zoologisk have, for de kan alle noget hver især. Genialt legetøj!! Og ungerne er enige. :-)Marie-Louise

 51. Hvis jeg skulle være et tumlinge-dyr ville jeg helt sikkert være Sonja Slange. Altså, sådan, lidt skæv i det, men meget sød.Er førstegangsgravid og helt ny udi alt det her smarte børnegrej. Men vil mægtigt gerne ind i kampen! Hep!

 52. Jeg kan bedst lide deres hule. Kan huske hvordan jeg selv elskede at lege hule da jeg var barn (kunne gemme sig væk i sin egen lille verden) og hulen ville jeg have ELSKET!

 53. hvalen… eller jeg mener elefanten, nej løven… tøøøøø – sgu da tarveligt at be en tusindårstræt ammehjerne træffe beslutninger…Line

 54. Uha den er svær, synes de har hver deres fordel. Tror nok det må blive elefanten eller hvalen. Men én ting er sikkert jeg er vild med træ-looket!

 55. Jeg synes krokodillen har en superfed form, da den kan bruges som trappe og vippe osv osv. Vi har elefanten som Sigurd ææææælsker at vælte rundt på, men hvalen vil være en kærkommen gave ind af vores dør ;-)Hilsen Louise Jul.

 56. Hvalen er da SÅ fin, tror ligefrem min mand vil kunne lide den med den nye farve. Han har været total nej-siger til at få dyrene herhjemme 🙁 Men måske det kan ændre sig nu 🙂

 57. Krokodillen får vores stemme – kombineret trappe, vippe, springbrædt, farlige dyr, båd og meget mere. Vildt med så mange deltagere – men min datter bliver ½ år d. 18. maj på udtrækningsdagen, og det må da vægte noget i lodtrækningen? 😉

 58. Jeg er ret vild med krokodillen, det må være min favorit 🙂 Men hvalen vil også være et hit herhjemme, så den vil vi gerne vinde 🙂

 59. Jeg synes at den hval er grim, den ligner mere en gråspurv – og reklameteksten er totalt fesen "..dørene er åbnet til et nyt publikum af designentusiaster". Måske går jeg bare lidt i baglås over 1) at hypen over dette skumprodukt nærmer sig det hysteriske og 2) at man overhovedet laver skum i træ-look.Kærlig hilsen Charlotte, som er stor fan af din blog (og undskylder straks det sure opstød, men det ville bare ud)

 60. Jeg troede først hvalen var en fugl, men nuttet det er den under alle omstændigheder. Den må gerne bo hos os. Dog er det nok elefanten der indtager førstepladsen herhjemme. Ikke fordi den er sejere end den fine hvalfugl, men fordi vi under min graviditet gik hen og blev lidt besatte af elefanter (ikke at det ene havde noget med det andet at gøre, håber jeg), og det har holdt ved siden (vi håber virkelig at knægten også kan lide dem, når han bliver gammel nok til at udtrykke sine præferencer lidt klarere).

 61. En hval til min lille Storm!Tak for et dagligt dagens grin på din blog! Du og fine børn er herlige!Hilsen Marlene Tofterup

 62. Jeg faldt over din blog for nyligt og kan kun sige at jeg ÆLSKER den. Jeg skal læse her, hvis jeg er lidt nede – og vupti :-DEr ret sikker på at fisken er den sødeste, efterfulgt af hvalen…. Bare snyd der ikk er en vandmand… DET er en af mine yndlings"dyr"

 63. Mine børn leger for tiden over temaet "tømmerflåden på havet", hvor det gælder om at undgå alle de farlige dyr, der svømmer i vandet. En HVAL ville være perfekt i denne leg, som "det gode og venlige dyr", der gerne fragter/sejler den forliste ind til land/sofaen.

 64. Hvalen, helt klart hvalen! Eller elefanten. Da vi er på SU-budget herhjemme, er der ikke råd til den slags fancy legetøj, men sønneke elsker dyr og tumlen, og hans mor elsker smagfuldt, pædagogisk legetøj, så Hvalborg skal nok få et godt hjem hos os. Laver de ikke snart en flodhest? Eller en ko? Kh Mie

 65. Herhjemme elsker vi hele familien bObles, de er alle bare så super nuttede og hvor er den FIIIIN (med masser af hvin på i'erne) denne her i træ-look!Den vil få det helt fantastisk hvis den kommer herhjem og bo 🙂

 66. Eeeeej hvor ville min datter elske hvalen! Hun er for tiden meget optaget af havets dyr, så at få en så fin en på hendes eget værelse – det vil være et sikkert hit!Jeg vil meget gerne være med :-)Kh Tina

 67. Min smukke gravide veninde og hendes soon-to-be husband har fået lavet ens tatoveringer med ordlyden Haj og Hval. På deres vegne er yndlingsdyret fra Bubbles altså hvalen. Og hvis jeg vinder den, skal de selvfølgelig have den i fødselsgave! Er ny herinde og helt vild med din blog! Knus (mail: Trinestevn@Yahoo.dk)

 68. Træk mig, træk mig, for min egen frk. Fantastisk ligner dine unger 🙂 Og min Frk. Fantastisk på 5 mdr. Vil elske at tumle på hvalen, som er min yndlings-bobles!Tak for en super-underholdende blog, som jeg er blevet afhængig af som "barselist".Mange hilsnerRuna D

 69. Også hvalen herfra. Jeg har min egen lille super-klatre-baby, der ville kunne bruge en helt dag på sådan en – men forældrene synes, de er for dyre… Stakkels barn!

 70. Har ikke prøvet nogle af dem i praksis, men synes da hvalen er helt uimodståelig. Tænkt at 2 buer kan få hjernen til at tænke "selvfølgelig, det er da en hval":-)

 71. Årh min søn ville ELSKE den hval der.. herhjemme var krokodillen et kæmpe hit da han var mindre.. nu er det mest fisken som bliver brugt (som skammel i køkkenet når han skal hjælpe med at lave mad :D).

 72. Ej, hvor er den FED!! Tror mine dejlige tvillingedrenge ville elske en vippe-tur på den skønne hval :o) Herhjemme er det pt elefanten, der er ynglings boblen, men jeg tror måske hvalen overtager den titel, hvis jeg er så heldig at vinde den :o)Mvh Vibeke Kjeldsen

 73. Jeg kan allerbedst li' elefanten, da den kan gynge…og gynger er jo fantastiske! Ville være dejligt at kunne forære Basse i maven, sådan en hval i velkommen-til-verden-gave 🙂

 74. Min og vist også mine drenges favorit er krokodillen. Min mands favorit er ormen, for den er høj nok til at bruge som et lille bord ved siden af sofaen, så han har plads til kaffekoppen. Bobles er bare verdens bedste legetøj!!!Hilsen Line

 75. Vi har en flodhest! Den er superfed og kan bruges til det meste – men vil filme også gerne vinde hvalen.PS – har lige grinet min røv af over røv-indlægget!

 76. Herhjemme er vi helt pjattede med elefanter. Og bObles bud på dette fantastiske dyr er jo heldigvis skøn 🙂

 77. Uhh her i huset elsker vi bobles, med økonomien er bare ikke til dem. Vi har et par stykker vi har fået i gaver og vi elsker dem ! En fisk mangler vi :o) De er så søde. Men en løve ville heller ikke være af vejen. Aller mest elsker jeg elefanten – ej altså, det er jo totalt umuligt at vælge *g*

 78. Nej nej! Mit bud er blevet ædt af blogger! Men jeg vil altså meget gerne eje den hval, så jeg giver ikke op!Herhjemme stemmer vi på krokodillen, som kan bruges til en uendelig række af lege som farligt dyr, båd, trappe, vippe, gynge, ruschebane etc etcOg da det er min datters ½ års fødselsag (nul-et-halvt som storebror siger), på onsdag, hvor lodtrækningen gerne skulle stå, så må vi da have vores lykkedag!Tak for dejlig blog!

 79. Jeg synes faktisk at hvalen (som rigtig nok ligner en fugl) er den sødeste. Og meget fin i trælook. Den ville min lille Anna blive meget glad for. Forøvrigt tak for en dejlig blog, som jeg elsker at læse.Kærlig hilsen Sara

 80. Det ville lige være den fantastiske gave til min datter. Hun bliver 6 år nu her, og døjer med en hoftesygdom (Calve perthes), som gør hun nu endelig er kommet af med hendes skinne på begge ben efter brug af den i 4½ år. Så nu starter alt genoptræningen, i form af svømning, cykling osv. For at få muskler og balance igen. Så jeg vil krydse fingre på søndag :)Mvh Maria Overgaard Christensen.

 81. Min kommentar var blevet fjernet, så her skriver jeg igen: Kan bedst lide HVALEN 🙂 Håber du finder dit blogindlæg!

 82. Min kommentar var også væk, så her er en igen. Hvalen er min favorit. Den ville være et stort hit i det lille hjem.

 83. Hmpf, nå men selvom blogger har ædt mit lod i konkurrencen, synes jeg stadig hvalen ligner en sød lille hvalfugl, der gerne må bo hos os, og hvis ikke det var for vores kærlighed til elefanter herhjemme ville den være en klar favorit.

 84. Hvalen!Den skal hedde Hvalborg og jeg vil fodre den med kiks, jeg har i lommen. Jeg ved lige, hvor den skal bo og jeg er sikker på at den vil bringe lykke for både barnet, det er på vej og for forældrene.

 85. Vi elsker B0bles her i huset og vil elske den her sjove variant… Mine unger er vilde med elefanten, som bliver tumlet med og på hver dag.

 86. Min kommentar blev også spist.Jeg kan bedst lide deres hule. Elskede selv at lege hule da jeg var barn. Mig helt alene under tæppet, med alle mine skatte.

 87. En hval til min lille storm!Mit tidl indlæg er vist blevet spist!Kh MarleneTak for et dagligt dagens grin!

 88. Monky-mom: Jeg har altid været vild med slangen, den er sjov, men der er ikke mange steder der har den, så min kære monkygirl har aldrig prøvet den! Dog bliver jeg helt i tvivl når jeg ser hvalen i træfarve! Den ville bare passe SÅ godt til vores mange-arvede-træmøbler, i vores lille bitte stue på Amager!

 89. Jeg er stadig mest vild med hvalen, og satser hele møllen på at vinde den. Også selv om Blogger fucker mig, og sletter mit lod… 🙂

 90. Vi har arvet et fiskebord, det er rigtig sødt. Det kunne være super med noget nyt legetøj til tvillingerne, det er jo hårdt at have forældre på SU 😉

 91. Jeg synes mest jeg selv minder om Sonja Slange – sådan lidt skæv, men sød.Som førstegangsgravid er jeg slet ikke inde i hele udstyrsshowet endnu, men kan fornemme at det her bliver et musthave for de fremtidige generationer.Så hep hep hep!

 92. Hej – og FEEEEEED give-away!Jeg kan bedst lige krokodillen, men hvad mine drenge påp 4 og 1 bedst kan lide, ved jeg faktisk ikke… Måske den knap så berømte burger-bobles? ;-)Mette (metpet1980@hotmail.com)

 93. jeg er vild med alt der kan gynge og elsker elefanten fra bobles…hvalen falder i samme kategori og ville være perfekt som velkommen-til-verden-gave til 'Bassen' i maven 🙂

 94. min kommentar er vist forsvundet, så jeg prøver lige igen. Hvalen er da få skøn og så i sådan en fin farve selv manden vil synes den kunne ind af vores dør herhjemme ;)Kh Rikke

 95. Min kommentar forsvandt også, så jeg prøver igen, da det bare ville være SÅ stort at vinde en hval til min 2 årige søn. Den er så fin. Pt er elefanten favoriten, men hvem ved om hvalen kan overtage førstepladsen. MvhAnna O

 96. Hm, kommentaren spist, men jeg helmer ikke! Som nævnt en gang før er SU-budgettet ikke til den slags fancy legetøj her i huset, så hvalen må være favorit – Hvalborg vil få et godt hjem hos en dyreglad dreng på 2, hvis vi vinder.Laver de ikke snart en flodhest? Eller et næbdyr?Kh Mie

 97. Mine børn leger for tiden over temaet "tømmerflåden på havet", der handler om ikke at falde i vandet og blive spist af farlige dyr. HVALEN vil fungere fint som "det gode dyr" der sejler en skibbruden ind til land/sofaen.

 98. Altså, jeg ved godt at jeg lige har vundet mega lækre knorr-pakker, men jeg bliver simpelthen nødt til at deltage. Jeg kender nemlig den sødeste lille unge, som er vild med Bobles! Især hvalen synes jeg er sød, men elefanten er fa'me også sød!

 99. Jeg er mest til elefanten. Det kunne være skønt at vinde – min søn ejer ikke et Bobles dyr (dårlig mor!!)

 100. Hvor er den fin – er sikker på den ville gøre sig rigtig godt i mit kommende nye hjem?!Ved ikke lige hvilken der er min favorit, men krokodillen ville mindstemanden elske, da han, ikke ulig superbaby, bare er vild med trapper og at kravle OP alle steder ;o)

 101. Nej hvor er de seje, især hvalen – den er min favorit!!! Har ikke børn selv, men har en lille nevø og er sikker på at jeg ville få plus-point på moster/snart-kommende-gudmor kontoen, hvis jeg blev den heldige vinder, så jeg kunne forære ham den :)Hilsen Vikki

 102. Jeg vil vildt gerne vinde en hval til min søn. Jeg er halv grønlænder og på Grønland spiser vi hvaler, men jeg lover ikke at sætte tænderne i bobbles hvalen hvis den bliver vores. Jeg kan ikke garantere for vores søn, han er ved at få de lede hjørnetænder.HilsenIvalo (Ja, jeg deler nu navn med en princesse:)

 103. Jeg synes at alle Bobles dyrene er fantastiske. Hvalen i trælook er lækker, så det må være den nye favorit! Krydser fingre.Hilsen Christina

 104. Uhh der er så mange at vælge imellem, og faktisk ejer vi slet ikke nogen endnu ( lidt for dyrt på dagpenge ), så tror de allesammen er lige gode for mine hyperaktive unger….men hvad jeg kan fornemme hos vennerne er hyperbaby særligt glad for hvalen:)

 105. Sejt, at man kan få dem i trælook! Og hvalen virker altså bare helt rigtige til den lille hval, jeg har liggende inde i maven (som forhåbentlig ud om en måneds tid).Din blog rocker. Er vild med Hulk – sådan på fan-måden!

 106. Øjjjj, vile være den perfekte storesøstergave til min bedste venindes ældste datter (1,5 år ) der lige er blevet storesøster. Tough one, såååå den lille kvarte eskimo ville elske at få en hval!! Ikke lige det der ligger som højeste prioritet på sådan 2x su;-)

 107. Elefant, siger jeg. Hvorfor? Fordi fisk og krokodiller bor i vand, fx. Og fordi slanger/orme er … ja, slanger og orme, jo. Men hvalen er nu ret fin. Selvom den bor i vand. Det er nok, fordi den er et pattedyr så. Eller noget. Men vi vil godt ha' den.

 108. Uh – den er fin… Indtil videre er elefanten favoritten her, men er sikker på, at hvalen hurtig kan blive det…Super fin giveaway!

 109. Jeg tror, min kommentar forsvandt, så her er en ny. 🙂 Jeg synes, elefanten er genial, måske fordi jeg har en forkærlighed for elefanter?? Hvalen tiltaler tilgengæld mine øjne pga dens flotte, organiske form. Og ja, faktisk kan alle dyrene er et eller andet og er alle geniale på deres egen måde. Der er da ikke noget at sige til at selv mor'en ønsker sig en hel zoo på børneværelserne (og i stuen hvor legetøjet sjovt nok ofte ender). :-)Tak for en super blog!! Marie-Louise Z

 110. Vores favorit er pt fisken… for den fungerer som skammel når jeg giver Storm bad:-) Hvalen ville han dog nok være mere vild med; også kunne moderen jo få fisken for sig selv ;-)KH Sine

 111. En grøn krokodille, tror jeg det skal være, hvis jeg er heldig at vinde. Min dreng på 13 mdr. kravler overalt så det kan ikke andet end blive et hit. Mvh Majbrit

 112. Krokodillen er min yndlings – og mine børns yndlingsønske 🙂 Den er så sjov at klatre på, bider ikke og er den perfekte trappe til alt muligt godt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *