Om mors dag

Jaja ok – har før nedgjort Valentines og andre “giv-blomster-fordi-nogen-siger-det-dage”.
Mors dag er også sådan en dag – min egen mor har altid frabedt sig at blive fejret der, og jeg har egentlig også syntes det var bedre at give hende blomster når jeg havde lyst – og ikke bare en fast, lidt kunstig, dag.
Og sådan havde jeg egentlig også tænkt mig det skulle være herhjemme.
Men…. Så vågnede jeg lige til det her brunch-bord. Og en tegning, en hjemmeplukket minibuket, 3 kram, et bid i næsen(superbabys nye tænder), og en broche de havde købt til mig på et loppemarked i går. (for 11 kroner – sat ned fra 15, som de stolt sagde).
Og hver gang de har været tæt på at skændes, har en af dem sagt:”ssshhhh – husk nu det er mors dag!” og så er de stoppet!
Jeg kan godt se formålet nu, og ville ønske der var mors dag mindst en gang om måneden, det kunne jeg godt vænne mig til!(bortset fra næsebidet…)

(Visited 64 times, 1 visits today)

8 thoughts on “Om mors dag

  1. Pingback: Om mors dag og støvsugning | Superheltemors bekendelser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *