Om mystiske google-søgninger

Undrer mig nogle gange over de googlesøgninger folk laver, der fører dem til min blog.
HVORFOR har man lyst til at google sætninger som:
“upersonlige konfirmationssange”
“selvlysende opkast”
” har alle babyer kløft i hagen”
“fyldte hunde-f…er”
“må babyer spise affald?”
“julemandens skridt”

Nå – håber de fandt hvad de søgte et sted…

(Visited 53 times, 1 visits today)

15 thoughts on “Om mystiske google-søgninger

  1. Hahaha! Det er da de sjoveste ting overhovedet! På min blog søger folk bare på oreo-cupcakes og kogebogsholder – det er slet ikke nær så skægt!

  2. HAHA, dine er spooky! Jeg har i dag "kunstlæderjakker" og "shapewear valg af størrelse" og det er altså absolut ikke en modeblog 🙂

  3. Nej fatter heller ikke hvorfor folk de lander på min blog med de søgninger de laver!!Nedenstående er blot et udpluk:lyserøde pels sæder til bilen hvor sidder tårekanalerne vegetar sundt for børn 13 år? tisse søsterkærlighed digt hvad laver man i frankirg i hvilken by ligger guru Jeg mener.. HELT ærligt!!

  4. Jeg har heller ikke nogen eksotiske søgninger på min blog. Det er mest bare folk der har googlet gravhunde.Ellers har jeg "svenske fuldemandssange", "sømandssange", "dovenhed i menneskeligheden" og "gennemlevede jeg mange følelser", "læseferie 2011" og "hjemmelavet armslynge".Jaja. Held og lykke med det!Øhm, men dine "fyldte hunde-f…er" og "selvlysende opkast"? Du har nogle vilde læsere Superheltemor…

  5. Jeg har også mange mærkelige – og faktisk en del temmelig perverse.Mht selvlysende opkast. Ja. Det har jeg faktisk engang prøvet – jeg har dog ikke googlet mig videre, for jeg kendte godt grunden.Kender du så noget meget koncentreret saft man blander i alkohol? Hmm. Jo, det var et vædemål om om jeg kunne bælle et ordentligt glas af det (uden alkohol, men jeg var fuld i forvejen). Jeg gjorde det, men på vej hjem brækkede jeg mig. Og det var grønt og selvlysende. 🙂

  6. Jeg kan så lige sige at når man søger i google på fx lyserøde pels sæder til bilen så ender folk hos kongmorsverden fordi at hendes blog indeholder alle, eller mange af ordene. Når man søger i Google søger man både i titel,tekst, og muligvis også kommentarer på samme tid når man søger på lyserøde pels sæder til bilen. Med mindre at man sætter situationstegn omkring søgningen. For hvis man skriver "lyserøde pels sæder til bilen" så siger man at de ord skal stå netop sådan i forhold til hinanden. Med venlig hilsen Bibliotekaren

  7. Hehe… Ja jeg sidder selv lige og tænker hvad det egentlig var der fik mig ind på din blog. Det var min datter der skulle lave et maleri og manglede lidt inspiration og søgte på "seje billeder" og vupti – der var jeres fine Scherfig billede, som vi sjovt nok lige har været inde og se på Arken…Så det var egentlig billedet jeg ville ind at se på, men blev så fasineret af dine dejlige humoristiske familie fortællinger at jeg er blevet hængende her et par timer og det er bestemt en blog jeg vil besøge lidt oftere i fremtiden…Mange hilsner Kirsten

  8. Karoline-med-K: Inde i blogspots "betjeningspanel", kan du under "status" se "trafikkilder". Her findes bl.a de omtalte om meget interessante oplysninger om hvad folk har googlet for at komme frem til den pågældende blog. KH Helle

  9. Hey,Julemandens skridt var altså nok mig. Jeg skulle vise min veninde din blog og det var lige det indlæg jeg tænkte jeg nemmest kunne google frem – det er begrænset hvor mange der skriver om julemandens skridt 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *