Om min modesans

Jeg kan se at jeg har fået næsten 2000(!) ekstraklik ind pr dag, siden skønne Emily Salomon linkede til mig fra sin smarte blog.(tak Emily!).
Men jeg bliver alligevel en smule nervøs, over hvad alle de her modeinteresserede og hippe mennesker vil herinde – er I klar over hvor lidt trendy, rodede og snaskede vi er herhjemme?(Undtaget Ninjaman, der er en rigtigt tøs, der kan tøjshoppe til sig selv i båndsløjfe og altid er topsmart…)
Her lidt beviser, så I ved hvad I går ind til:
Modetips fra superheltemor og yngel:

Frk fantastisk demonstrerer her, hvordan man elegant kan mønstermikse, og kreere sin helt egen stil

Strippermode
Superkat
God stil

Det er ikke mig, med genert smil og blomster i håret der matcher tshirten.

Det er mig med kunstigt smil, fedtet taske, kikset hår, plettet tøj og åben gylp. Spol tiden 25 år frem og farv tøjet sort – så har du nogenlunde stadig min grad af stil.
Og det er derfor jeg ikke er modeblogger
Makeuptips fra Superheltemor, skønhedsbloggeren:
Mascara
Smokey eye
Ny frisure

(Visited 35 times, 1 visits today)

6 thoughts on “Om min modesans

  1. Modeblogs er lidt overfladiske i længden. Det er befriende at besøge dig. Du er sød, sjov, humoristisk og dine børn siger de skønneste ting. Tak for en super blog, der virkelig kommer ind under huden.

  2. Hahahaha tak for dagens første grin!Jeg følger glædeligt med – syns, det er vidunderligt med lidt selvironi!! :)-Louise

  3. Altså jeg synes Frk Fantastisk er… fantastisk go til at sammensætte sit tøj! Og helt ærligt… det der er ingenting i forhold til hvordan jeg gik klædt i folkeskolen, nu har jeg heldigvis fået mig min egen personlige 11-årige stylist som hjælper mig lidt i hverdagen, så jeg er knap så slem :p

  4. Jeg er sikker på dine piger er så cool, at de kan bære det der multimiks-styling, selv når de bliver voksne som os andre! Tips til ansigtsløftning ser derimod temmeligt smertefuldt ud – i hvert fald at pille af. Så tror jeg næsten hellere jeg vil gennemgå en omgang botox…

  5. Jeg kom herind lige før, fordi du havde en konkurrence ;)Og det handler faktisk ikke om at være med på moden, men om at have sin egen stil! Hehe.

  6. Det er jo slet ikke til at lade være med at læse dine seje og sjove små anekdoter :DJeg fik læst hele bloggen igennem den anden dag og fik helt ondt i kæberne af grin. Nogle af alle de tossede overfladiske mode-mennesker, kan nemlig også godt lide sjove historier og søde børn 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *