Om konditor-spirer og brystmælks-smør

Min næstyngste på 4 år, skal jo være konditor, når hun bliver stor (og være mor til tvillingedrenge der skal hedde “Nik og Jay”).
Hun nærlæser bagebøger, vil hele tiden bage, og bliver rasende når hun ikke må.

I går opdagede vi en butik der solgte alt muligt konditortilbehør og sukkerfigurer, og jeg lod mig lokke til at bruge 250 kr – vi ikke har – på påskekrymmel, kanincupcakeforme og sådan en dims til at sprøjte glasur ud.

Ninjamans forældre kommer i morgen, så det fik konditorspiren til at fremstille 30 cupcakes – næsten uden hjælp.
Nu mangler der bare lige en oprydning… Tror ikke hun er helt så ivrig efter at tage den selv!
Dagens bedste spørgsmål, kom da vi målte smør af.
Barn:”er det egentlig lavet af mælk? Og er det ko-mælk eller mor-mælk?”

8 thoughts on “Om konditor-spirer og brystmælks-smør

  1. Okay, de ser totalt gode ud. Og de bliver altså lige 100 gange bedre af at jeg har været på kur i, hold nu fast, 4! dage!!!

  2. For Ninjamans forældres skyld håber jeg på ko-mælk.. På den anden side skulle det være så pokkers sundt med mor-mælk! Men gad vide egentligt om man kan piske mor-mælk til smør eller bare fløde??? Og gad vide om nogen faktisk har prøvet?

  3. Glimrende datter at have – cup-cakes er vist det nye sort! Mor-mælk? Tjoeh. Billigt og sundt. (Hvis I have spise dem selv, siger I bare det er mor-mælk.)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *