Om sommerlure

Hvis I kom forbi min lokale park i går, og så en mor på vej mod legepladsen,  iført rød barnevogn og glad baby, medbringende to kønne piger på cykler, en køn pige på løbehjul, en stor bakke nyskyllede jordbær, pizzasnegle fra bageren og nogle juicebrikker – ja så var det nok overskuds-mig og mine superpiger, der nød solskinnet, mens stakkels Ninjaman arbejdede.
Det indrømmer jeg gerne.

Men – hvis du kørte forbi legepladsen en time efter, og så sovende barnevognsbaby, der var smurt så meget ind i jordbærsaft at det lignede et zombieangreb, to større piger der sad og øvede sig på bandeord i et klatretårn(ligeledes med jordbærpletter over det hele), og en snøftende 4 årig pige der lå i skyggen og spillede på en iphone, mens hun plejede sin hudafskrabning(og jordbærpletter) – så var det altså IKKE mig, der lå i græsset ved siden af barnevognen, med en halvpinlig engelsk paperback på brystet,  lidt savl ud af mundvigen, og en imponerende mandesnorken.

Nix – det var ikke mig.

(Visited 36 times, 1 visits today)

3 thoughts on “Om sommerlure

  1. Hvem ville ikke falde omkuld efter sådan en opvisning i overskud? Det er dejligt at læse at selv superheltemødre er menneskelige!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *