Om indlæg nr 200

Lige om lidt har jeg skrevet 200 indlæg(tillykke til mig), og det vil jeg fejre ved igen at spørge jer: hvad vil i høre om?
For nogle måneder siden spurgte jeg Jer hvad I ville høre om i indlæg nr 100, og her svarede i at I ville have Ninjaman til at skrive, så det gjorde han: indlæg nr 100 .
Hvad så med indlæg nr 200?
Flekslån, karse, tips og tricks til rengøring, resume af handlingen i Peter Pedal, makeup-tips, opskrifter på kødsovs – hvad er i til? Jeg kan sagtens have en mening om det hele, så bare sig til!

(Visited 76 times, 1 visits today)

18 thoughts on “Om indlæg nr 200

  1. Jeg ved ikke om du har skrevet om det før, men jeg vil gerne læse om den følelse du havde i kroppen da du kunne mærke at du elskede Ninjaman. Om første gang i mødte hinanden.

  2. Ehm tror jeg springer over på makeup tipsene, efter dit indlæg om et smokey eye. Men vil rigtig gerne høre noget om lysten til at få fire børn. Og rent praktisk om der er meget mindre tid til at være kærester, eller det er det samme som ved to? Og så vil jeg helt sikkert også gerne høre om du har født derhjemme??(og hvorfor)??

  3. Hvis ikke du vil skrive om gravkøer, som er det, vi beskæftiger os mest med her i huset, vil jeg gerne høre tips til, hvordan man som formentlig ikke hovedrig børnefamilie har råd til at bo i et hus (der ikke ligger på Lolland). Altså flekslån it is! Det er nemlig noget, husstanden ældste medlemmer overvejer meget…

  4. Jeg synes du skal fortsætte stilen med at involvere mand og børn. Hvad med denne gang at spørge dem, hvad DE synes, bloggen skulle handle mere om? Vigtige emner du ikke har fået dækket?Så kan de jo (med lidt hjælp) skrive hver deres femlinjers blogindlæg.

  5. Øhhh – hvis du virkelig er en af de der seje overskudsfødere som har født DERHJEMME vil jeg dælme gerne læse om det da!!??Shit, det synes jeg fandme er sejt at gøre. Jeg ville dø af skræk og ikke ane hvor jeg sku gøre af mig selv. Ikke fordi jeg vidste det da jeg leverede på hospitalet – men hjemme??- men noget om landevejsriddere ville da også blive læst her 🙂

  6. Jeg holder med Johanne. Skriv langt, så vi kan grine længe. Nu fik jeg endelig læst din blog. Og har grinet så meget, at jorden rystede og skyskraberne NÆSTEN væltede, her i LA. Vil ha mere, mere, mere! (og vi mailes ved!)

  7. … Jeg kunne godt tænke mig at vide, hvad du ville have sagt til dig selv, hvis du kunne tage tilbage i tiden og drikke kaffe med dit 22årige jeg.-Har selv startet en blog som pt står stille, fordi jeg ikke helt ved hvordan man skal forklare hele verden, at ens liv pt er på standby. Og at det har alt for meget at gøre med Tabermænd, SU og hjerneceller i slowmotion.Elsker dig forresten for ikke at lade som om man partout skider lyserøde skyer bare fordi man har skøn man og smukke børn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *