om smokey eye

Jeg var ude at spise med en veninde i forleden, havde glædet mig rigtigt til at komme ud, og gjorde lidt ekstra ud af min makeup inden.
Har arvet et dameblad, hvor der stod hvordan man lavede ”smokey eyes” og selv om jeg ikke er særligt vant til at lægge rigtig makeup, så blev det faktisk ret vellykket, og jeg følte mig lækker da jeg gik hjemmefra.
Mens jeg ventede på hovedbanegården skulle jeg tisse, og i spejlet over håndvasken opdagede jeg, at jeg kun havde fået sminket det ene øje!
Et enkelt øje med dramatisk mørk makeup, og et andet helt uden…
Jeg så virkeligt freaky ud, forsøgte at tørre det sminkede øje af med en serviet, men fik bare tværet det ud, og tænkte det nok var bedst at lade det sidde.
Så jeg gennemførte et – ret hyggeligt – måltid, med en veninde der brød sammen i fnisen, hver gang hun så på mit ansigt….
(Visited 49 times, 1 visits today)

18 thoughts on “om smokey eye

  1. Ak ja – noget Alzheimer light rammer ofte mødre.Har engang forladt matriklen i hjemmefutter.. Man må bare stolt knejse med nakken og konstatere at man har andet og vigtigere at tænke på :-)(ville nu godt ha set det)

  2. Hold da kæft en skøn humor du har :-)Faldt via omveje lige forbi din blog her til morgen og har nu kigget mange gamle indlæg igennem (hvilket jeg normalt ikke gør)…og danm du virker sgu ret skøn…. og så tillykke med alle dine dejlige unger og manden.Her er jeg da nødt til at blive boende som fast læser. Glæder mig allerede til flere pudsigheder fra dit liv :-)Hilsen en mor (hvis bændelorme af 2 stk. unger, nu er blevet så gamle, at jeg HAR fået min egen tid tilbage også)

  3. HAHAHAHAHAAAAA! Undskyld, men dét billede har lige reddet min bachelor-skrivnings-dag. Så tak. (Og hvis du rent faktisk har et billede af "the smokey eye", så må der jo meget gerne deles.) 😀

  4. Må jeg være så irriterende og sige – den slår jeg!?!Skulle for en gang skyld til et stort arrangement i byen uden mand og børn og havde sågar købt en ny kjole. Havde også prøvet flere forskellige par sko til og følte mig helt ovenpå,ung-agtig og lækker, da jeg sad i toget på vej mod mekka. Indtil jeg kiggede ned og opdagede at jeg havde 2 forskellige sko på…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *