Om høje forventninger

Her et indretningsagtigt indlæg – spring det bare over, hvis du ikke synes den slags er spændende…
Vi bor i et relativt lille hus: 99 kvm,til 6 mennesker.
Nedenunder har vi køkken, stue og fælles soveværelse, ovenpå har vi badeværelse, et lillebitte kammer der er Krea-girl på 9 års private domæne, og et mellemstort værelse (ca 10 kvm), som mellempigerne, på 4½ og 6 år, deler.
Babyen nøjes med bare at køre lidt terror på alle andres domæner, og rydde cd og bogreoler i stuen, og praktisere lidt all-round flæsning og smiden rundt med ting alle andre steder hun kommer – så hun ligner ikke en der mangler eget værelse.
Børnene bruger stuen en del, til at sidde og tegne og spille, og det er hyggeligt nok – men de bruger den også til at slås og løbe i, og det er altså noget stressende. Så  vi havde et lille familiemøde, og fandt ud af, at pigerne syntes deres værelse var kedeligt, og derfor gad de ikke bruge det mere.
Det kunne være fedt hvis der var mere mulighed for at tumle, og lave gymnastik syntes de, alle fire.
Det er jo konkret nok, og Ninjaman og jeg fik straks ideer til hvordan vi kunne gøre, med madras, gynge, ribbe og sådan en tværstang der kan være i døren. De ting har vi liggende eller kan låne, og så kan vi spare op til nogle bobles eller noget andet tumleagtigt – budgettet er nemlig stramt.
Men… Så kom frk Fantastisk lige i tanke om en lampe hendes veninde har: en vidunderlig ting, formet som en svamp! Sådan en ville hun nærmest sælge sin sjæl for at få, så ville hun HELT sikkert lege på sit værelse HELE tiden!!
De andre piger var begejstrede: lampen, den forjættede lampe, ville nærmest gøre deres liv til et helt andet – men værelset kan jo ikke bare have de der lidt fimset lyserøde vægge og tilfældige billeder på væggen, hvis der står sådan en smuk lampe derinde: det må simpelthen laves om til et skovværelse!
Græsgulvtæpper, grønne vægge, borde formet som paddehatte, buske hvor der voksede slik på, et rigtigt vandfald der kom ud af væggen – de gik helt i selvsving.
Min telefon ringede, så jeg forlod mødet, med en sikker forvisning om at Ninjaman nok kunne finde en nem løsning, der ikke skuffede for meget.
oh yeah…
Mig:” nå, blev de kede af at vi ikke kunne lave et vandfald på deres værelse?”
Ninjaman:”mja..nej.. mumle…”
Mig:”Hmmm… Hvad har du lovet dem? Den forjættede lampe?”
Ninjaman:”jaaa… og et maleri?”
Mig:”??”
Ninjaman:”jamen de var så søde og glade…. Jeg kom til at love dem at vi to godt kunne male et vægmaleri på den ene væg, som lignede en rigtig jungle. med grene der strakte sig hen over loftet, som gyngen kunne skrues fast i. Kan vi ikke også det? Vi skal jo bare male væggene blå og så bruge nogle aftener på at male, ik? “
Haha – nogle aftener? Det kommer da til at tage nogle år, nærmest…. Nå, men i det mindste fik de ham ikke lokket med på det med vandfaldet.

(Visited 30 times, 1 visits today)

10 thoughts on “Om høje forventninger

  1. Aldrig tror at børn ikke kan sno deres far/morbror etc. Har kun et barn og han er 13 måneder, men jeg har lært at mænd kan ikke sige nej når børnene bliver glade…

  2. orv ja – hvor ER i seje!et jungletapet kan måske gøre det – og så kan vi bruge et par aftner på at male bordet som en paddehat så.tusind tak for godt forslag!har i andre skov-agtige musthaves: puder, tæpper, hylder andet der er skovagtigt? så modtages de med kyshånd!

  3. Hvad med wall stickers? Fylder ingenting, men kan også bidrage med lidt skov/eventyr-stemning: http://www.trendystickers.dk/wallstickers/wallstickers_til_boern/eventyr_/fe-912.htmlOg så har IKEA en hel "skovserie" til børn, den har de vist haft længe. F.eks: http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/60054636ellerhttp://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/80172262ellerhttp://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/20152295Jeg ville lidt ønske, at jeg havde børn, så jeg kunne få lov til at lave børneværelse 🙂 Jeg bliver helt inspireret.

  4. Uhhh jeg bliver nødt til at møde Ninjaman, der er en masse ting jeg vil blive meget meget glad for.Jeg er også blevet inspireret og jeg har jo et ledigt roderum, som jeg har har lyst til at der skal være en jungle i, og vandfald og en svamp, eller måske bare noget helt andet. Noget spændende. Jeg elsker indretning, og gøre rum klar, til det de skal være klar til. Måske mit problem er at jeg ikke helt ved 100% hvad jeg skal bruge det til. Gæsteværelse/hobbyrum.Jeg glæder mig til at se resultatet.

  5. Jeg så et sted på nettet (har self glemt hvor lige nu) hvor man kunne få sådan noget jungletapet uden farve – så det indbød til at ungerne selv fandt tuscher/maling frem og gik i gang med at farvelægge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *