om babyer og sodavand

Har før blogget om gaver børn ikke ønsker sig – jeg burde have nævnt, at det de VIRKELIG ønsker sig, er sukker. Børn kan stort set altid spise noget sukker.
Og på denne her gamle reklameplakat, anbefaler de ligefrem sodavand fra 11 måneders alderen.
Det er min superbaby lige om lidt – burde måske overveje det til hende, hvis nu det er så sundt?
(Visited 151 times, 1 visits today)

6 thoughts on “om babyer og sodavand

  1. Superbaby blir da helt vild sund med 7-up.. Måske man lige skulle ringe dem inden for at høre præcis hvad det er, det gør godt for:-DHåber da det er en meget gammel reklameplakat – for den ku da ellers godt lige få en mindre tornado af kostvejlere, tandlæger og mødre op af stolene i dag!Men sød plakat – måske Cult skulle overveje at stjæle ideen:-)

  2. Hehe superbaby er også nummer fire ik?!? jeg var total nazi omkring sukker over for min nummer 1, kan godt mærke at grænserne allerede er skubbet for nummer 2.

  3. Hejsan! Jag har blivit en av din yndlings blogs! Wow, thank you!! (Funny enough, I actually speak Swedish, so I am hoping to be able to read at least some of your blog. I was an exchange student in Sweden several years ago, so I learned some of the language. I am going to do a post about IKEA soon! I'm so curious how you found my site. I'm honored to be a favorite! Ha det jatte bra!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *