Om Jesper Christensen

Jeg var i biffen med min mor i går, og se ham her i denne her
Filmen var ret god, lidt lang i spyttet nogle steder, men bestemt værd at se.
Og Jesper Christensen er altså en fantastisk skuespiller, med så meget karisma at ninjaman skal være glad for at jeg er så monogam og Jesper Christensen er så rynket, for ellers kunne det godt være jeg var tæt på at sende ham et kærestebrev af beundring for hans talent.

Se filmen, hvis i har mulighed for det – men lad være med at se den i sal 12 i palads, hvor lærredet er mindre end mit tv, og lyden fra filmen ved siden af trænger gennem væggen, så man sidder og ser på en stakkels mands dødskamp, til lyden af latterbrøl og biljagter.

(Visited 9 times, 1 visits today)

6 thoughts on “Om Jesper Christensen

  1. Jesper Christensen er MIN! Jeg elsker den mand! Og elsker at det er ham der har indtalt Harry Potter på lydbog. Jeg har brugt usandsynligt mange timer i selskab med den mands stemme i mine ører og havde jeg muligheden giftede jeg mig med ham.Faktisk er han så fantastisk at hvis jeg satte en lydbog på Harry Potter dengang jeg havde kat, så lagde min kat sig altid på ryggen i sengen og spandt. I samme øjeblik jeg slukkede rejste han sig op og gik. Ååh nu bliver jeg nødt til at lytte lidt til Harry Potter igen… bare fordi!

  2. Helt enig, manden er simpelthen intet mindre end fantastisk! (og nu vi taler om at anbefale…jeg kan så ikke anbefale at invitere en søster, hvis mand har en hjernetumor, med på tiltrængt pusterum i biografen, UDEN lige at researche hvad filmen handler om først! DOH)

  3. @karoline: det er jo lige det han er!@dLn: hm, kan vi ikke stryge hans rynker lidt ud og dele ham så? Jeg har også nydt at høre ham læse HP@NYbh: ja han er virkelig fantastisk i den!@Cecilie: årh hvor voldsomt… Dårlig planlægning:-( håber din søsters mand klarer den?

  4. Ja lidt dårlig planlægning, må man sige. Men vi kunne heldigvis godt grine lidt af det bagefter – altså da vi havde hylet lidt også – og jeg måtte give dummebøder i form af store fadøl. Og min søster var faktisk en slags glad for at se filmen. Selvom det var barskt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *