Om kartofler

Hulk er ikke bare glad for kager, hun er generelt rigtigt glad for mad – især kartofler! Fra hun var 2 til hun var 3 år tegnede hun udelukkende tegninger af kartofler: hver dag hun blev hentet, havde hun 3-4 tegninger med hjem, der alle forestillede halvrunde kartofler – ind imellem havde de øjne, men det VAR kartofler. (og tænk: jeg har ikke gemt en eneste kartoffeltegning, og fortryder det..)
Nå, men en dag kom hun hjem med denne her tegning, og viste den stolt til sin far, der selvfølgelig sagde det var en rigtigt flot kartoffel, med ben.
“nej far, det er da dig! Kan du ikke engang se det?”
Han blev så rørt over, at hun var 500 kartoffeltegninger om at lave sådan et mesterværk, af sit store idol:far, at han fik den tatoveret…
Så her er den: portræt af ninjaman, udført på lægmuskel.

(Visited 193 times, 1 visits today)

11 thoughts on “Om kartofler

  1. Det er fadnme one cool ninja daddy der gør sådan noget! Og may i say, den tattoo/tegning er så meget bedre end de eksempler kom med forleden på min blog. Hvad kan det ikke blive til. Så indtil videre har i en kage-dame og en tattoo dame, hvad skal de to sidste være?

  2. Fantastisk … det er da det fedeste jeg nogensinde har set nogen bruge en børnetegning til.Nu sidder jeg helt og overvejer om jeg skal se om jeg kan samle de ødelagte glas min nevø og niece lavede til mig … til min rejse væk fra dem det næste år … og genkonstruere deres "moster" og "rikke" til en tattoo …

  3. HA! Nu ved jeg hvordan jeg får skovlen under eks-to-be-magen, for sådan en ultimativ barnekærlighedserklæring har han sgu ikke udvist! Oskar A4 kældermonstertegning i 1:1 på venstre OG højre balle! Så er jeg måske mør for nedsat hustrubidrag ,o)(som om det nogensinde var på tale…. når han beder om skilsmisse på kvindedagen…)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *