Om søndage

Denne weekend er det mig der har fået besøg af halsbetændelses-feen. Jeg er stort set aldrig syg, og er derfor ekstremt ynkelig og halvdøende når det sker.
Vi havde alle mulige planer for weekenden, men nu er de reduceret til bare at dimse rundt herhjemme – og så kan jeg bare glæde mig over at have så mange børn, for når først de er færdige med at brokke sig over at de ikke må spille på min mobil eller computer – så leger de altså fedt sammen. Nr 2 og nr 4 har grineflip over at gemme sig under et tørklæde i stuen, og nr 1 og nr 3 bygger en by.
Det ser smadderhyggeligt ud – omend det bekymrer mig lidt, når jeg hører krea-Girl sige til sin søster:” ved du godt at legetøj sikkert er levende?”

(Visited 45 times, 1 visits today)

8 thoughts on “Om søndage

  1. Er ret misundelig på din børnehær, omend jeg ved at jeg ville knække ved barn halvanden (håber ikke min kæreste pønser på vi skal har 4). Men jeg ved for sure de skal have supernavne som dine. Kh en der også er døende når hun er syg

  2. Prophecy: de kommer jo en af gangen, så man kan nå at vænne sig til dem;-)Ja supernavne kræver lidt overtalelse at få præsten til at døbe – men det er sejt, og der er garanteret ikke andre der hedder superbaby i klassen, når hun starter skole…

  3. Åh for søren da, rigtig god bedring til dig og halsbetændelsen, ae ae.Og skønt de leger så godt sammen, utrolig nok synes jeg at de to yngste her har nemmere med at lege med en ældre søsken end den tættest på i alder.

  4. Sjovt nok har Littlest Pet Shop også været fremme her i dag og er blevet støvet af og leget med. Jeg har også kun piger i huset, så det ligner vores børneværelser meget :)Håber du har fået lov til at være syg i fred og ro og er blevet ynket og opvartet! God bedring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *