Om musiksmag

Denne her sang er vi faktisk hele 6 mennesker herhjemme, som er helt pjattede med – selv om videoen ikke er en pigerne har set, for den er lidt uhyggelig.
Det er ikke noget der sker særligt tit, for vi har temmelig forskellig musiksmag: Ninjaman er en rigtigt popdreng, der følger med i alt det nye, jeg har noget med Bob Dylan de andre ikke forstår, og så har jeg lidt yndlingsting fra 70erne og 90erne, Krea-Girl er til  tungere rock, Frk fantastisk til alt med Lotte Kærså og andet glad børnemusik, Superbaby ryster sin røv til alt der har  rytme og Hulk er KUN til Nik og Jay.
Men denne her – den kan vi blive enige om.
Hvad synes I?
(Visited 3 times, 1 visits today)

6 thoughts on “Om musiksmag

  1. Så cool! Den er også et hit her – men heldigvis er mine tøser pænt taknemmelige når det kommer til musik.. Ældste på 4 ELSKER Thomas Buttenschøn og Rocazino – og er netop begyndt at fable om Medina! Hvad lærer de lige i den børnehave?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *