12 thoughts on “Om bagholdsangreb

  1. Så er det, man trækker vejret dybt og tænker "Herregud, babyleg for en femmer – det var altid noget, at det ikke var en pose kaffe eller et glas rødbeder!" Håber, du lod hende nyde spaghettien lidt, inden du tog dig sammen til at rydde op… ja måske fik du ovenikøbet støvsuget? (Vasket gulv er måske at overdrive lidt;-))Stine

  2. ja, hun fik lov til at gå lidt amok og smide rundt med spaghettien så længe hun gad – nu var skaden jo alligevel sket….støvsugning er jeg ikke helt nået til endnu… og opvaskemaskinen venter jeg med at tømme til hun sover, for hun kaster sig også over den og smider tallerkenerne ud.

  3. Jeg har også en baby der splitter alting ad… og som har diarré! I dag sked han en stråle på 1,5 meter da han blev skiftet…. og så kunne jeg ikke forstå hvorfor lugten af afføring var over hele lejligheden. Indtil jeg fik kigget ordentlig ned af mig selv 🙁 Suk…

  4. Alle ved sgu da også, at pasta er bedste efter en tur på gulvet! Hun er virkelig superbaby, for der er da SÅ meget gang i de arme, at kameraet ikke engang kan fange dem.

  5. Pasta er dog noget nemmere at samle op, end soja, som min søn i samme alder marinerede køkkengulvet i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *