Om melorme

Et lille tip herfra: hvis man har en mand med influenza, og en fedthalemus der skal fodres med levende melorme, så anbefales det IKKE, at man dingler en melorm foran ham den syges ansigt og siger:”skal du smage?”
Altså – ikke med mindre man er helt vild med at tørre opkast op..

(Visited 57 times, 1 visits today)

9 thoughts on “Om melorme

  1. Som den lykkelige ejer af en dværghamster, har jeg også opdrættet mine egne melorme (der faktisk slet ikke er en orm, men en larve der faktisk bliver til noget bille (med vinger!) hvis man venter længe nok), har jeg opdaget det saliggørende ved TØRREDE melorme. Samme indhold, helt, helt utroligt IKKE klamt. Hurra! Køb dem på ebay f.eks. Koster ikke en skid.

  2. Melorme kan sagtens spises, lige ristet af i en masse hvidløg og chili(jeg foretrækker de små af slagsen). Skide godt party trick og en måde at imponere børn på. Og så er de fyldt med proteiner, altsår ormene ;)Vh Chillihttp://chillis-world.blogspot.com/

  3. Jeg har delt kollegie-køleskab med fugleedderkop-ejer engang i tidernes morgen. Der var mange fodder-larver i det køleskab. Og mange tømmermænd på kollegiet. Det var en meget, meget dårlig kombi. Måske især fordi der var sådan et gammelt, stikkende væg-til-væg-gulvtæppe på køkkengulvet, og det var pænt svært at gøre rent…

  4. Det anbefales heller ikke at skrive om det da jeg lige havde taget en bid af min gulerodsbrud/bolle og var tæt på at kvæles i det i ren grineflip.

  5. anonym: det var et godt råd, gad godt have dem tørrede, istedet for levende… får lidt kuldegysninger, når jeg ser dem stå inde i køleskabet, ved siden af syltetøjet, og orme sig… men havde nu ikke troet nogen var så prinsesset, at de knækkede sig over plat joke…Chili: AD!et partytrick, jeg IKKE behøver lære.seriøst? måske du burde overveje madblogging?;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *