Om ægte kunst

Når jeg nu ikke lige orker skrive noget rigtigt lige nu, så er det smart jeg har så mange mærkelige gamle fotos af mine mange børn – her Frk Fantastisk, 2 år, frembringer utroligt stor kunst. og lever sig rigtigt meget ind i det.
Fedt foto, ikke?
(Visited 70 times, 1 visits today)

6 thoughts on “Om ægte kunst

  1. Ehmmm… er man afhængig af din blog, når man kommer hjem efter hhv arbejde og en aften i byen og liiiige bliver nødt til at tænde computeren for at se dagens blogindlæg???-Betyt

  2. Ved du hvad… efter at du har haft Superkatten på din blog, så er det UMUligt at toppe den. Jeg er så vild med det billede… Nogle gange skal jeg lige ha' en lille dosis og svinger forbi.Åh ja… hvis nogen er i tvivl, så er det 22. November 2010-Betyt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *