Om usexet undertøj

Ninjaman fik de her smarte sukker-perle-trusser i fødselsdagsgave af en ven i går.
Godt nok en meget mærkelig gave – og ved ikke om jeg bør være nervøs, når de har "spilleaften"? Troede bare det var noget med en Xbox, men de her trusser signalerer alligevel noget andet…
Helt ærligt: er de ikke ucharmerende? Bare fotoet, med skægstubbe og barberingsudslæt…
Jeg får ikke rigtigt lyst til at gnaske et halvt kilos skridtfedtet sukkerknas i mig – men det er måske bare mig der er lidt kedelig – eller sippet?
Foreslog ham, at han tog dem på på arbejdet. Så kunne han altid lige snuppe sig en snack hvis han blev sukkerkold. Eller byde sine kolleger…
Tror dog umiddelbart ikke der bliver kamp om den række perler der sidder på selve g-strengen…

(Visited 155 times, 1 visits today)

13 thoughts on “Om usexet undertøj

  1. Okay, det er så uden tvivl det klammeste jeg har set idag! AD! Generelt er jeg ikke meget for g strenge og da slet ikke til mænd, men den der tager godt nok prisen, for über-klammo-underbukselignenede-ting.

  2. He, he!Det var godt nok en sær variant af de halskæder jeg husker man kunne købe som barn. De smagte ad h…… til. Så nu kan jeg sørme godt styre mig, men humor, det er det da!

  3. Jeg vandt engang sådan et pastelfarvet sukkersæt (jo jo, der fulgte også en fiks lille trekants-bh med) i et pakkespil. Jeg kan ikke huske hvad der blev af den – heldigvis :-)God dag til digLinda

  4. Er du så færdig! – Jeg sidder herude på arbejdet i åbent kontorlandskab og skraldgriner. Virker ret upassende, eftersom alle andre har valgt denne fredag at være arbejdsomme og stille….Er klart fastlæser fra nu!Kh.- Rikke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *