Om flere børn

Sentimentalt tudeindlæg: men helt ærligt – er det her ikke bare det fineste?
Ældstesøster med sin 10 minutter gamle mindstesøster i armene, for præcis 8 måneder siden.
Må lige minde mig selv om, at vi har verdens mindste hus. Kun et børneværelse. Og lavtlønnede (men dejlige) jobs. Og riiiiigeligt med børn….
Men når jeg sidder her og sorterer mine computerfotos og falder over sådan et som det her – så kan jeg godt mærke et helt sug i maven over ikke at skulle opleve det igen….
Årh den der duft af helt ny baby…. Og de stolte storesøstres lykkelige ansigter.
Skal jeg ikke bare røve en bank så der bliver råd til en enkelt lillebitte baby mere næste år? Kom nu?
?
(Visited 100 times, 1 visits today)

12 thoughts on “Om flere børn

 1. ÅHR! Hvor kært og skønt er det lige? Men i sover jo alligevel allesammen i et soveværelse, så er det jo ligemeget om i kun har 1 børneværelse. Sådan en lille baby kan snildt være der. Men jeg kan godt se, at der bliver pladsproblemer når de alle bliver større. Ej, jeg ved sgu da godt hvad du gør. Skriv en bog! Så genialt som du skriver her, så kan det kun blive en storsælger!

 2. Ikke for at ødelægge den gode stemning eller noget, men husk lige, at de søde små piger kunne udvikle sig til badeværelsesblokerende, jeginvitererligeminevennermedhjemogæderaltdetvirkeliglækrerugbrødsplanlæggende, tøjdyre & megavrante teenagere en dag. Og overvej hvor mange I kan overskue af den slags :)Hilsen mor til to teenagere

 3. Jeg tror aldrig jeg når dertil hvor jeg føler mig færdig med at få børn. Jeg glæder mig så meget til jeg skal være gravid med nummer 3, forhåbentligt snart, har bare lige en uddannelse som skal være færdig først, men til sommer….

 4. Haha fru z – den bør vi også huske, tak! Uh, allerede nu tror jeg ninjaman frygter når pigerne alle 4 er teenagere samtidigt – og jeg er i overgangsalderen…. Hormonfyldte landminer!;-)Og 4 ER nok! Vi skulle kun have haft 3 faktisk…Luna: du er dejlig!Maria: bliver alligevel lidt misundelig over at du må få flere…:-)

 5. Aij, bare en lillebitte én til må du altså godt få! Kan desværre ikke hjælpe med sponsorbidrag, da jeg selv er i færd med at pådrage mig for mange børn af egen avl på grotesk lidt plads og endnu færre penge. Men helærli', de er jo så søde!

 6. Jeg kan ikke få flere børn, men kan love dig for at det er nok den eneste ting i mit liv jeg virkelig har fortrudt, nemlig at jeg ikke fik flere da jeg kunne. Så var jeg dig, røvede jeg en bank pronto 😉 Ej, det gjorde jeg nu nok ikke, men jeg fik ihvertfald helt helt sikkert flere børn.

 7. Næhæ! Er fuldstændig på linje med Fru Z. Tænk fremad, please!En dag fylder de hele rummet og er ikke længere så nuttede. Alt det nuttede er erstattet af pms, skæg og smækkende døre!Hilsen en mor til to teenagere. PS. Nyfødte babyer er fantastiske. Som at møde et væsen, der har set universet og så dufter de så godt.

 8. smukt, simpelthen, andet kan ikke siges… altså, hvis du får en pige mere må I jo have masser af tøj og ting der går i arv….værre hvis I får en dreng…men tror du ikke pigerne ville elske det? Jeg ville fyldt huset med børn hvis jeg kunne!!

 9. Åh, ja. Sidder i øjeblikket og beundrer min nr. 4 på 3 mdr. og tænker, at jeg da sagtens kunne føde og passe en femte baby… Men når jeg så løfter blikket og kigger på de tre andre, som er store og frække og roder og sviner, så er det nok mere dér, jeg mister overskuddet. /Stine

 10. Nu har jeg også pænt mange (pige)børn efterhånden (det hjælper gevaldigt, når man får to af gangen) på meget lidt plads. Men jeg har erfaret at når de bare er trætte nok, så kan de faktisk stå op og sove. Og det er jo ret praktisk, hvis man overvejer at udvide flokken yderligere 🙂

 11. jaja, jeg ved jo godt at vi har nok – og superbaby var på ingen måde planlagt, alt babytøj og ting var givet væk, da hun valgte at trodse planlægning og prævention….så burde bare være glad for at vi alligevel fik hende med som bonusbaby….Budgettet holder ikke til 5 børn, det er sgu dyrt med børnehave, sfo, sko, mad osv – vi har skåret tivoliture og rejser fra allerede, så en nr 5 må blive ved drømmen…men vandt vi lotto, tror jeg helt sikkert den ville stå på en baby mere herhjemme, vi er begge ret vilde med at have mange børn. og børnene ville også gerne have en lillesøster mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *