Om makeup

Ja, jeg er jo så heller ikke skønhedsblogger….
Ved ikke en pind om makeup, og er bedre til at male et flot katteansigt på et barn, end på at sminke mig selv smart og sexet.
Men jeg bruger mascara hver dag -primært fordi folk spørger mig om der er noget galt, eller om jeg er meget træt, hvis jeg en sjælden gang glemmer det.
Men sådan nogle pigebørn suger alle skønhedstricks til sig,og synes jeg er dødsmart og prinsesset, næsten uanset hvad jeg gør, så både Krea-girl og Hulk har præsteret at stjæle min mascara, og pynte sig selv…

Det her er Hulk, ca halvandet år gammel. Med mascara, hun selv har påført…. Sådan næsten på øjenvipperne.
Kreativt barn, ikke?

(Visited 89 times, 1 visits today)

9 thoughts on “Om makeup

  1. Ja, hun har eddermame ramt tæt på øjenvipperne, dér! Nærmest kirurgisk præcision… Kæft hvor er hun sød, mand./Lene K

  2. Nårh, hun er for nuser!Mine drenge har også forsgt sig ud i kunsten at smøre mascara på i en alder, så det er ikke kun piger, der suger en slags nyttig kunnen til sig 🙂

  3. Kære SuperheltemorSkøn blog, du har. Jeg er redaktionschef på magasinet Vores Børn JUNIOR og vil meget gerne i kontakt med dig direkte per mail – men kan ikke se, hvordan jeg kan komme det. Vil du sende en mail direkte til mig på art@oxygen.dk? Så skal jeg nok forklare mig nærmere :)!Mange hilsner Anna Rossman Thejsen

  4. Børn og make-up meget dårlig kombi.Alma som nu er 5 har også forsøgt sig med make-up, da hun var 1½ år, med cirka samme resultat som Hulk.William, som nu er 2, malede badeværelsesvæggen med foundation kort før jul, der er stadig en let skygge.

  5. Du skal ikke være ked af at du er god til katteansigt, jeg har hørt at det faktisk også er meget ind med (sexy) katteansigter til voksne.Hulk er i øvrigt ligeså god til mascara som jeg er, måske hun kan få en blog hvor hun dele tips og triks ud.

  6. Hun kunne jo undervise i at lave smokey eyes – jeg har altid drømt om at kunne lave dem..meeen ved to ihærdige forsøg er jeg blot endt op med at ligne en panda bjørn :O))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *