Om julegaver til børn 2

Jeg har tidligere skrevet om denne her mærkelige dukke, og troede ikke der fandtes grimmere. Men det gjorde der… Jeg er godt nok gevaldigt bagud med julegaverne, og Hulk elsker dukker – men jeg tror stadig ikke hun kan elske den her. Heller ikke selv om der står på æsken at det er det man skal.

Og så er der også denne her fantastiske gaveide:
“plager dine børn også om at få lov til at tage de døde dyr der ligger langs vejene med hjem og lege? Så køb denne fantastiske bamse, og lad dem trygt og renligt hygge sig med at nusse en død vaskebjørn, og dens indvolde”.
Jep. Det er sund underholdning.
(Visited 79 times, 1 visits today)

6 thoughts on “Om julegaver til børn 2

  1. Tak!Jeg synes på en eller anden måde det er en ok sjov måde at forholde sig til indvolde på. Men det var mest af nysgerrighed!!Tror min treårige får lov at 'nøjes' med bamsers ydersider lidt endnu!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *