Om sjofle børnebøger IGEN!

Jeg har før brokket mig over de sjofle undertoner i “børnebogen” om Bamse og Gokkeline.
Nu er den gal igen: “bamses suttebog”. Hvad sker der for de der DR-typer??
En ting er helt sikkert – jeg køber ikke den slags smudslitteratur til Superbaby!
Jeg er alvorligt bange for om hun har nået at tage skade af Gokkeline, for hun messer noget der lyder som :”GOK, GOK!” når hun ser den.

(Visited 252 times, 1 visits today)

6 thoughts on “Om sjofle børnebøger IGEN!

  1. Børnene kan også blive sjofle uden smudsig litteratur, vil jeg bare lige sige. Min søn havde et tæppe med høns på, da han var lille. Det hed gokke-tæppet. Måske skal man bare bandlyse fjerkræ generelt? /Maria

  2. Ha ha, du har ret! Synes også selve tv-serien med Bamse og Kylling bærer præg af en pænt sjofel undertone i form af Bamses konstante!! stønnen og adskillige forespørgsler efter at blive bedækket: "Bedæk mig helt, Kylling!"Er ny læser på din blog, og er allerede fan :-)kh Jela

  3. Åh jeg er simpelthen NØDT TIL at lave børn lige nu så jeg også kan købe den slags fantastiske bøger! Det er simpelthen SÅ sjovt!Jeg kunne ikke dy mig for at købe en gammel børnebog på biblioteket der hedder: Sådan laver man børn!" (eller noget i den stil) Forklaringerne deri er simpelthen fantastiske!Jeg er også een af dem der der voldelsker din blog. Hål kæft du' sjov! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *