Om amning

Opskriften kan du finde her, på denne ret fede blog (hvis man er krea, hvad jeg ikke selv er): pathat

(Visited 107 times, 1 visits today)

3 thoughts on “Om amning

  1. nu er jeg ikke selv mor, selv om jeg håber på det….Jeg visste faktisk ikke at der var en debat omkring ammning…trodde det var fuldstændig accepteret idag? Mine veninder har de sidste tre år produceret baby efter baby og de har alle ammet sine små. En af mine girlfriends holdt med at amme sin første indtil hun var elve måneder…..Vem er det der brokker sig? det er helt sikkert kvinderne eller hvad? Jeg synes det er superfedt dem der gør det, for ikke at sige praktisk og nemt. den lille pathatten er da bare for frækk, den prøver jeg lige at hækle;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *