Om logik

Jeg elsker alle mine børn nøjagtigt lige meget. Helt seriøst – de er forskellige, og jeg elsker dem derfor på hver sin måde, men kunne man måle, ville det være lige højt.
Men så er der lige min lille frk fantastisk på 5½ år, der ind imellem er så dejligt naiv, at det går lige i hjertet på mig….
Hulken og Krea-Girl er – trods meget forskelligt temperament – begge superhurtigt opfattende og gode til at koncentrere sig. Men frk Fantastisk har svært ved at høre efter en hel sætning, og tænker spøjst og anderledes.
Som her da vi købte vinterstøvler:
Mig: “hvor er din storetå?”
Frk fantastisk: ser MEGET undrende på mig, men tager så støvlen af, og peger på tåen

Mig: ” øh…jeg mente i støvlen, når den er nede i støvlen?”
Frk fantastisk(efter laaaaang tænkepause): “der sidder den vist samme sted…”

Helt ærligt -ër det ikke en fantastisk logik? Blev også nødt til at kysse hendes kinder helt tyndslidte bagefter.

(Visited 78 times, 1 visits today)

6 thoughts on “Om logik

  1. Åhhh haha! Er total fan af din fantastiske blog! Og har i øvrigt også selv en tre-årig der må tage på hvad han vil af tøj, og fik en dag en kommentar fra en forælder i børnehaven: "Bjørn er altid så SPRAGLET" – det er dælme en kompliment jeg kan forstå (er stadig ikke helt overbevist om at det var ment som en kompliment).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *