Om god stil, 2

Hvis der er nogen der tvivler på, at det er sandt at vores piger selv får lov at vælge hvilket tøj de vil have på, som nævnt her : så er beviset her. Frk Fantastisk, ca 2½ år på fotoet, har næsten udelukkende valgt at iklæde sig mærkevarer, for et mere helstøbt look, men har stylet det, med sin egen stilsikre fornemmelse for mønstre og favesammensætninger. Bemærk venligst detaljer som: hjemmesko/gummistøvle kombien, og det chikke i at have noget oversized: her storesøsters jakke, til noget undersized: her lillesøsters hue.
(Visited 226 times, 1 visits today)

7 thoughts on “Om god stil, 2

  1. Hej Supersejemor!Har lige læst alle dine indlæg op for min kæreste og vi græder begge af at grine så meget. Hold k*ft hvor er du sjov. Vi er vilde med dig og dine skønne unger. Vi vil helt sikkert lære vores lille bandit på 2 år at sige 'fiskefjæs'! Det er bare er ord vi bruger alt for lidt. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *