Om at flashe bare bryster del 2

Fortællingen om hvordan jeg skræmte livet af postbudet, ved at flashe mine bare bryster, er efterhånden blevet genfortalt et utal af gange herhjemme. Ninjaman synes af en eller anden grund det er en MEGET sjovt historie(må han flashe sin diller ved uheld snart…)
Her i weekenden, fortalte han den så til nogen af vores venner, der ikke grinede, men bare så medlidende på mig…
Jeg synes altså også selv det er sjovt, og behøver ikke ynk, så jeg skyndte mig at fortælle følgende historie – også fra det virkelige liv – så de kunne høre at det både var:1) normalt at flashe nøgen hud 2)sjovt og 3)normalt i min familie i særdeleshed.
Altså:”min mormor boede på tredje sal i lejlighed i brøndbyøster. En dag da hun var ca 70, havde hun lige været i bad, og ville smide en pose skrald ud i affaldsskaten foran døren. Hun var klogere end mig, og havde et håndklæde om sig – men døren smækkede og håndklædet sad fast i døren! så hun kunne vælge mellem a): at blive stående, dækket af håndklæde, og vente på at hendes kæreste kom hjem om 2 timer eller b): lade håndklædet sidde i dør, samle måtten op fra gulvet og holde foran sig, så hun kunne gå over og ringe på hos naboen, kun iført bar røv og måtte – hun valgte det sidste”
Her ville jeg have troet, at de havde grinet af den her historie, og billedet af den lille gamle dame der forsøgte at skjule sig bag stor måtte med “velkommen” trykt henover – men endnu engang så de bare medlidende på mig, og spurgte undrende:”havde din mormor så meget kønsbehåring at hun ligefrem kunne samle det op og gemme sig bag det?!?”

øh nej, fjols – det var sgu da dørmåtten! og det er IKKE synd for os at vi er klodsede i min familie! det er bare sjovt….

(Visited 124 times, 1 visits today)

3 thoughts on “Om at flashe bare bryster del 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *