Om at være handy

Jeg er gift med en mand, der kommer fra en lille by, og derfor har gået til ALLE sportsgrene der findes – for hvad pokker skulle man ellers lave – vælte køer?
Og når han går op i noget, er han næsten altid misundelsesværdigt god til det, og har derfor medaljer for standarddans, karate, klatring, peddigrørflet, fodbold, dværgkast og hvad det nu ellers hedde altsammen.
Men håndværkerhandy? Det er altså ikke der hans talent ligger – og han gider heller ikke rigtigt – ligesom mig.
” Nu har jeg fikset lyset i kælderen og hængt en lampe op!” sagde han lige til mig for 5 minutter siden, før han kørte pigerne til gymnastik. Meget overrasket skyndte jeg mig ned og
Ja – det er en nøgen pære. Og den er hængt op med gaffatape.
Flot ikke?
Jeg er faktisk stolt over den kreative ildhu – og synes han er sød.

(Visited 270 times, 1 visits today)

9 thoughts on “Om at være handy

  1. Ikke fordi jeg skal spille smart eller vidende på det område – for det er jeg ikke – men jeg kan godt være bekymret for om klisteret i tapen holder til varmen, hvis lampen er tændt længe.Men så opdager i det jo til den tid… det kan vel betragtes som et eksperiment, i stil med noget Mr. Fantastic kunne have fundet på.

  2. jeg ser dit billede og må endnu engang kysse mig selv for min store omtanke med at finde en ægte tømrermand – han er GULD værd! ulempen er selvfølgelig at jeg ikke FÅR LOV til selv at gøre noget handy herhjemme da jeg bare kommer til at gøre det 1) for grimt 2) for usikkert og 3) for dårligt ifølge manden, hvilket selvfølgelig betyder at jeg skal have tålmoooooodighed til at han kommer i gang med det jeg synes er vigtigt….

  3. Ja , det kan jeg godt se er en ulempe;-)Ninjaman er perfektionist med andre ting, så jeg ved hvordan det er: fx må jeg aldrig skære peberfrugts, for han vil have autistisk ensartede stykker…Meeeen – han harven god røv, et sødt smil – og har vundet medaljer er stangtennis og alle mulige andre sportsgrene.Så jeg føler mig ret heldig…

  4. Pingback: Om indretnings-assistance « Random Brok « Superheltemors bekendelser

  5. Pingback: Om at være zombie-forberedt | Superheltemors bekendelser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *