Om at komme til at gøre skade på sine børn

Top 5, over skader jeg ved uheld har påført mine børn:
1. Holdt et selvfedt lille foredrag for Ninjaman, om hvor engageret og nærværende en barselsmor jeg ville være denne gang, og tabte i det samme min mobil ned i fjæset på sovende, helt nyfødte, superbaby…
2. Nygravid med barn nr tre, tørrede jeg numse på barn nr et, og blev akut ramt af kvalme. Ville jo ikke kaste op på hende, så drejede lynhurtigt rundt – og kastede op udover lille 1 år gamle barn nr to, der stod bag mig. Hun sagde glad:”hov!” – med opkast dryppende fra håret…
3. Ammede superbaby i søvn i sofa, lagde hende forsiiiiiiigtigt fra mig – og væltede indholdet af en skål pistacienødder ud over hendes ansigt
4. Demonstrerede for min kusine hvor nemt det var at putte baby i bæreslyngen, men fik lagt hende lidt galt, glemte hun var der, og knaldede hendes hoved ind i dørkarm
5. Superbaby vågnede mens jeg var hos frisør, og kom ind og sad på skødet, mens jeg blev føntørret. Jeg ville lige vise frisøren hvor god en mor jeg var, og løftede superbaby op til en flyvetur – uden at bemærke den lampe der hang lige over mit hoved, som jeg dunkede hendes babyknold op i…

Ja – mine børn burde gå med hjelm hele tiden..

(Visited 258 times, 1 visits today)

10 thoughts on “Om at komme til at gøre skade på sine børn

  1. Åh hi hi hi .. jeg sidder her og er lige blevet fyret og skraldgriner … hvor er det skønt beskrevet … hi hi. Åhja, det sker også for mig – jeg har for eksempel holdt min søn ind over et stearinlys ved et uheld … ups … der gik dog ikke ild i ham!

  2. Hahaha! Nr. 2 fik mig til at grine højlydt – godt, her ikke er andre i nærheden 🙂 Jeg kan levende forestille mig det… "Hov!" Haha 😀

  3. Årh hvor sjovt, jeg trængte lige til et godt grin efter at ha afleveret den mindste på hendes 1. dag i børnehaven. DU kommer lige på min blog roll Ss

  4. * Smiler stolt *… Mine kan ( helt ) selv :DDen store var forbi & runde skadestuen 2 gange på 1 år ( 7 , 9 13 i sfo tiden ! ) , fordi hun første gang fik en 7. klassedrengs arm i hovedet ved bordtennisbordet & anden gang fordi en fra 1. klasse hev hende i benet under fange på et klatrestativ då hun drønnede ned sammen m. en klassekammerat som SELF. landede på HENDES face… ( 1 – 2 år før var vi også LIGE forbi skadestuen fordi min knap så " stunt " datter stod på hovedet ned af et legehustag – på asfalt underlag 2 min. efter hendes morfar havde sat os af hjemme efter 1 hyggelig familietur i skoven m. hele den pukkelryggede… Så hvorfor ikke kvittere m. at booke sin morfar som chauffør til skadestuen ? *G* )Mens hendes ældste lille bror som 6 mdr. gammel 14 dage før vi skulle flytte fik hevet sit op på armene & troede han skulle kravle marton – men endte med at knalde fjæset i sofarammen , så han flækkede tungen :(Troede ALDRIG vi ville få blodet stoppet – trods vi havde ambulance folk ude & sad 3 timer på Hvidovre for at få hjælp ( *for den slagd haste åbenbart ikke – fordi det ikke skal syes ? ? ? )Så nu har vi lavet " kvoter " pr. barn pr. år , hvad ang. skadestuebesøg og SELF. strenge regler om at ALLE skader SKAL afvikles i daginst.tid 😛 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *